Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Νίκος Καρανίκας, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την πορεία της ΑΕΛ στο φετινό πρωτάθλημα, τον Αμρ Ουάρντα, το Μάρκο Βελλίδη, μιλώντας στο Metropolis.

Αναλυτικά ο Νίκος Καρανίκας
Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: 
«Είναι μια τεράστια νίκη. Υπάρχει ένα ρεκόρ και είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα και την πόλη της Λάρισας. Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι λαθών. Έχουμε ικανότητα. Το να πας να σκοράρεις τρία γκολ μέσα στο Βικελίδης δεν είναι κάτι εύκολο».

Τι άλλαξε την εικόνα της ομάδας: 
«Η αλλαγή του προπονητή στην προετοιμασία. Δουλέψαμε οργανωμένα, έχουμε το ίδιο ρόστερ με πέρυσι και έγιναν κάποιες σημαντικές προσθήκες. Στο χώρο μας είναι σημαντικό να υπάρχουν καλά αποδυτήρια. Είναι πολύ ενισχυμένο αυτό το κομμάτι».

Τους στόχους της ομάδας: 
«Κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Έχουμε συγκεντρώσει βαθμούς. Είμαστε συγκεντρωμένοι στα δύο παιχνίδια που έχουμε μέσα στην έδρα μας και θέλουμε να τα πάρουμε».

Τον Ουάρντα: 
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα το δημιουργούν τα ΜΜΕ. Είναι ένας σούπερ σταρ. Είναι ένας ποιοτικός παίκτης. Μπορεί να σταθεί και σε πρωτάθλημα στην Ευρώπη. Είναι ένα καλό παιδί. Το παιδί δεν πίνει. Είναι φανατικός μουσουλμάνος. Δεν πίνει αλκοόλ. Ο κόσμος μπορεί να κάνει την τρίχα τριχιά. Προκαλεί αλλά δεν χρειάζεται να τα ισοπεδώνουμε όλα. Είναι η ψυχή της παρέας. Δίνει τον εαυτό του εντός αγωνιστικού χώρου από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Για ποιον λόγο να έχει κάποιος πρόβλημα μαζί του. Επειδή είναι παίκτης του ΠΑΟΚ συχνά ακούει πολλά από την εξέδρα. Πρέπει να προσέχει, να μην προκαλεί»

Το πριμ του Κούγια: 
«Μας το είχε υποσχεθεί. Μας ανακοίνωσε το πριμ μετά το τέλος του παιχνιδιού στο ΟΑΚΑ».

Το ματς με Καλαμάτα: 
«Για να κάνεις καριέρα πρέπει να αντιμετωπίζεις όλα τα παιχνίδια με σοβαρότητα».

Την υπόθεση Βελλίδη: 
«Με χτυπάτε εκεί που πονάω. Ότι έχε καταφέρει το έχει κάνει με την αξία του. Είναι ανοησίες όλα όσα λέγονται για εκείνον και θα δικαιωθεί σε κάθε νομική κίνηση».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top