Την Κυριακή ανοίγει και πάλι για να μας δεχθεί όλους το γήπεδο μας το AEL FC ARENA με τον νέο του χλοοτάπητα, ίσως έναν από τους καλύτερους στην Ελλάδα.

Με προσωπική μου απόφαση έδωσα εντολή στους συνεργάτες μου:
1. Να εισέρχονται δωρεάν όλα τα παιδιά κάτω των 12 ετών μόνο στην ανατολική κερκίδα (θύρες 3 έως 10).
2. Να εισέρχονται δωρεάν οι ακαδημίες ποδοσφαίρου του Νομού Λάρισας στις θύρες 21 και 22 κατόπιν συνεννοήσεως με την ΠΑΕ και εφόσον παρουσιαστούν έγκαιρα έως τις 14:30 και συντεταγμένα συνοδεία των προπονητών τους φορώντας τις στολές ή τις φόρμες της ακαδημίας τους.
3. Σε συνεργασία με τις δομές φιλοξενίας του Νομού Λάρισας να εισέρχονται δωρεάν όλοι οι πρόσφυγες ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας στο βόρειο πέταλο (θύρες 11-12-13) και σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια Πρωταθλήματος και Κυπέλλου, πάντα κατόπιν συνεννόησης με την ΠΑΕ και με συντεταγμένη άφιξη έως τις 14:30.
4. Να ανοίξει το πέταλο των οργανωμένων (θύρες 1-2-23) με γενική είσοδο 5€ σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια Πρωταθλήματος και Κυπέλλου.
5. Να οριστεί τιμή γενικής εισόδου στην ανατολική εξέδρα 10€ για τους ενήλικες ανεξαρτήτως φύλου και 5€ για τους εφήβους 13 έως 18 ετών.
6. Στη δυτική κερκίδα οι τιμές παραμένουν αμετάβλητες (30€ και 60€ γενική είσοδος χωρίς άλλες κατηγορίες).

Σας περιμένω όλους στο γήπεδο την Κυριακή για να συμπαρασταθούμε στους ποδοσφαιριστές και στους προπονητές μας και να διοργανώσουμε και να παρουσιάσουμε στην ελληνική κοινωνία μια τέλεια ποδοσφαιρική γιορτή.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top