Ο Βαγγέλης Μόρας μίλησε μεταξύ άλλων για τα ρεκόρ που κάνει στα 38 του με την ΑΕΛ, αλλά και συμβούλευσε τον Αλέξη Κούγια να έχει υπομονή με την ομάδα του. Συνέντευξη στον ΣΠΟΡ FM 94.6 παραχώρησε ο αρχηγός της ΑΕΛ, Βαγγέλης Μόρας.

Αναλυτικά ο Βαγγέλης Μόρας:
Το γεγονός ότι αποδίδει τόσα καλά στα 38 του: 
«Κάποιοι ποδοσφαιριστές που συνεχίζουμε ίσως είμαστε παράδειγμα πως η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός. Τα πάντα παίζουν ρόλο. Διατροφή, ξεκούραση, τρόπος ζωής... Διάλεξα αυτόν τον τρόπο ζωής για να παίξω όσα περισσότερα χρόνια γίνεται σε αυτό το επίπεδο. Σε αυτή την ηλικία, ουσιαστικά μετά τα 33-34, χρειάζεσαι ειδική διαχείριση από τον προπονητή. Ο κ. Γρηγορίου μου έδειξε από την πρώτη στιγμή πως πιστεύει σε μένα».

Την φετινή πορεία της ΑΕΛ: 
«Μέχρι στιγμής έχουμε αποδείξει πως είμαστε μια ομάδα που δεν χάνει εύκολα. Πιστεύουμε περισσότερο από πέρσι σε αυτή την ομάδα. Δεν είμαστε σίγουροι ακόμη πως μπορούμε να κάνουμε την υπέρβαση, αλλά είμαστε κοντά στο να το πετύχουμε. Θα πρέπει να το πιστέψουμε ακόμη περισσότερο, να μην δεχόμαστε γκολ σαν τα χθεσινά και να παίρνουμε τέτοια ματς. Φέτος θα μπει το λιθαράκι για να γίνει κάτι ακόμη καλύτερο τα επόμενα χρόνια».

Τους μελλοντικούς στόχους της ΑΕΛ: 
«Η συμβουλή μου προς τον πρόεδρο είναι να έχει υπομονή. Φέτος έδειξε ότι έχει γιατί κράτησε έναν κορμό και ήρθαν και δύο παίκτες όπως ο Κάτσε και ο Ουάρντα που ανέβασαν το επίπεδο της ομάδας με την ποιότητά τους».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top