Η ΠΑΕ ΑΕΛ δια του παρόντος αιτείται τη χρήση μαύρων περιβραχιονίων για τους ποδοσφαιριστές μας, αλλά αν το επιθυμούν και για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, κατά τη διάρκειά του αυριανού αγώνα στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό και την τήρηση ενός λεπτού σιγής πριν την έναρξη του αγώνα.

Σήμερα συμπληρώθηκαν 33 χρόνια από το θάνατο του αειμνήστου Χαράλαμπου Μπλιώνα, που έπεσε νεκρός στις 26/10/1986 στο Στάδιο Αλκαζάρ, από φωτοβολίδα που εκτοξεύτηκε από τυφλωμένους από τη βία και τον χουλιγκανισμό οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Σήμερα είναι πιο επίκαιρο από ποτέ να τιμηθεί η μνήμη του αδικοχαμένου οπαδού μας και έτσι να υπενθυμίσουμε, σε όσους είτε τείνουν να ξεχάσουν, είτε κάνουν τα στραβά μάτια, ότι ο χουλιγκανισμός και η τυφλή βία πρέπει να εξαλειφθούν από τα ελληνικά γήπεδα και τη χώρα μας, μια χώρα που γέννησε τον αθλητισμό, χάρισε σε όλο τον κόσμο την έννοια της άμιλλας και μεταλαμπάδευσε στην υφήλιο την έννοια του ευ αγωνίζεσθαι.

Μετά και τα τελευταία γεγονότα σε διεθνή αγώνα νέων, γεγονότα που όλη η φίλαθλη Ελλάδα παρακολούθησε άφωνη και που δεν περιποιούν τιμή για κανέναν μας, το αίτημα μας είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.

Με τη βεβαιότητα ότι το αίτημα μας θα γίνει αποδεκτό, παρακαλούμε για τις ενέργειές σας.

Με τιμή,
Για την ΠΑΕ ΑΕΛ
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top