Αγωνιστικός απολογισμός Σαββατοκύριακου για τα τμήματα μπάσκετ της ΑΕΛ. Με 5 τμήματα συμμετείχε η Ακαδημία μας στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΘ. Το Σάββατο είχαμε τα παιχνίδια:
Πρωτάθλημα Α1 ΕΣΚΑΘ
ΑΕΛ – Μύτικας 73-58
Δεκάλεπτα:15-11, 36-26, 61-41, 73-58
ΑΕΛ:(Σάκαρης) Ραχμάνης, , Γκανέτσας 12 (1), Ακρίβος 4, Κρικώνης 12 (1), Μηλιώνης 32 (7), Δελής 7 (1), Μπανιάς 2, Παπαδούλης, Γουρνάρης 4.
Νίκη για το Ανδρικό της ΑΕΛ με συμμετοχή παιδιών γεννηθέντων το 2005.

Πρωτάθλημα Α2 ΕΣΚΑΘ.
BC Volos-Νέοι ΑΕΛ 72-54
Δεκάλεπτα: 21-10, 48-24, 57-44, 72- 54.
Νέοι ΑΕΛ(Αμδίτης-Βαγιόπουλος) Κατσιλέρος , Σκριάπας , Τζιμόπουλος , Ραχμάνης , Τσιγάρας, Τσέλιος, Κρεμμύδας , Ταμπάρης, Ρούγκας .
Το ανδρικό των Νέων ΑΕΛ στην πρώτη φετινή εκτός έδρας αναμέτρηση παρατάχθηκε αποκλειστικά με εφήβους και κατάφερε να είναι ανταγωνιστική σε μεγάλα διαστήματα του παιχνιδιού. Το ξεκίνημα ήταν νωθρό και στη συνέχεια παρόλο που η διαφορά έπεσε σε μονοψήφιο νούμερο , η ομάδα έκανε λάθη που ουσιαστικά καθόρισαν τον νικητή.
Κρατάμε την διάθεση και την απόδοσή των μικρών σε αρκετές φάσεις του αγώνα.

Την Κυριακή είχαμε :
Εφηβικό πρωτάθλημα
Πελαργός vs Νέοι ΑΕΛ 49 - 45
Νέοι ΑΕΛ (Αμδίτης) : Τσέλιος, Ραχμάνης, Κρεμμύδας, Τσιγάρας, Ντεουδης, Τζιμόπουλος.
Υπερπροσπάθεια από τους εφήβους που κατάφεραν παρόλο τις πολλές απουσίες να είναι όχι μόνο ανταγωνιστικοί αλλά και να κλέψουν τις εντυπώσεις, σε ένα παιχνίδι με πολύ ωραίες φάσεις. Τα παιδιά έδειξαν το μπασκετικό τους ταλέντο και με τρομερή διάθεση και πάθος κέρδισαν το χειροκρότημα των φιλάθλων.

Παιδικό πρωτάθλημα (3ος όμιλος)
ΑΕΛ vs ΕΑΛ : 48-63
Οι μικροί αθλητές μας κατάφεραν να δείξουν ωραία πράγματα σε ένα παιχνίδι που εδειξαν πάθος και διάθεση. Έστω και μικρότεροι ηλικιακά κατάφεραν να είναι κοντά στο σκορ στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού.

Παιδικό Πρωτάθλημα (1ος Όμιλος)
Νέοι ΑΕΛ vs Πελαργός : 71-66
Νέοι ΑΕΛ (Οικονόμου) : Ταμπάρης, Σοφρας, Κανάκης, Κερμελίδης, Ακρίβος, Φασλής, Αναγνωστόπουλος, Γκόλιας, Βουρβούλιας, Ρογκουδης, Λίβας
Την 2η συνεχόμενη νίκη πέτυχε το παιδικό των Νέων ΑΕΛ σε ένα παιχνίδι που είχε ρυθμό, πάθος και διάθεση για μπάσκετ. Οι αθλητές μας έδειξαν πολλά καλά στοιχεία και κατάφεραν να πάρουν ένα παιχνίδι που μας κάνει να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον.
Συνεχίζουμε δυναμικά καθημερινά με αθλητές από την Ακαδημία μας σε όλα τα πρωταθλήματα.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top