Ο έμπειρος κόουτς, Σάκης Τσιώλης, κι άλλοτε προπονητής του Σέρβου μεσοεπιθετικού στην ΑΕΛ, καταθέτει το προσωπικό του report για τον 26χρονο μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ, Μίλος Ντέλετιτς και προβλέπει για την εξέλιξη της καριέρας του στην AEK.

Έπειτα από την «προφητεία» του Νίκου Κωστένογλου πως ο Σέρβος παίκτης θα σκοράρει στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ο Σάκης Τσιώλης που υπήρξε ένας εκ των πρώτων προπονητών του στην ΑΕΛ την σεζόν 2016-17 (και για την ακρίβεια ο δεύτερος μετά το Άγγελο Αναστασιάδη) κάνει - μέσω του SDNA - την επόμενη πρόβλεψη, σύμφωνα με την οποία ο Ντέλετιτς θα εξελιχθεί σε έναν από τους πολυτιμότερους παίκτες της Ένωσης την τρέχουσα σεζόν.

«Ο Ντέλετιτς θα εξελιχθεί σε παίκτη…λίρα – εκατό για την ΑΕΚ. Έχει τεράστιες δυνατότητες. Διαθέτει ένα τρομερό αναπνευστικό και μυϊκό σύστημα. Μπορεί να αγωνίζεται και να τρέχει ακατάπαυστα χωρίς καμία διακοπή για δύο σερί παιχνίδια...» ανέφερε αρχικά ο έμπειρος κόουτς και πρόσθεσε:

«Η αλήθεια είναι πως την πρώτη του σεζόν στην ΑΕΛ ήταν λίγο άγαρμπος στην τεχνική του. Ωστόσο είχε πολύ καλή αντίληψη και ήταν δουλευταράς. Κάναμε ασκήσεις ακόμα και σε τοίχο για την βελτίωση της τεχνικής του. Η εξέλιξή του είναι μεγάλη και ακόμα έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης».

Όσο για την θέση που του ταιριάζει καλύτερα στο γήπεδο και την επαφή του με τα δίχτυα;
«Μπορεί να παίξει με την ίδια ευχέρεια και στις τρεις θέσεις πίσω από τον φορ. Μέχρι και μπακ έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί στο 3-5-2. Πρόκειται για έναν πολυσύνθετο και ικανότατο ποδοσφαιριστή. Θεωρώ πως εφόσον συνεχίζει να παίρνει χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια της ΑΕΚ, θα κλείσει την σεζόν έχοντας σημειώσει 8-10 γκολ».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top