Βουτώντας στα γεγονότα της αγωνιστικής, αλιεύουμε τα ξεχωριστά και τα περίεργα. H πρώτη ισοπαλία του Βόλου, τα λίγα γκολ και οι εντυπωσιακές πρωτιές Μιχαήλ και Φετφατζίδη και άλλα. Μετά από 17 αγώνες χωρίς κάρτα, είδε κόκκινη!
Ο Αλέξης Μιχαήλ αποβλήθηκε για πέμπτη φορά στην καριέρα του στην Α' Εθνική/Super League. Το εντυπωσιακό είναι ότι σε 17 αγώνες στην καριέρα του (16 με τον ΠΑΣ Γιάννινα και ένα με τον Πανσερραϊκό) εναντίον του ΠΑΟΚ, δεν είχε δεχτεί ούτε κίτρινη!

Όλοι έχουν πλέον ισοπαλία...
Ο Βόλος ήταν η τελευταία ομάδα που δεν είχε ισοπαλία και δεν την απέφυγε στην 11η αγωνιστική. Τώρα Άρης, Λαμία, Παναθηναϊκός και Παναιτωλικός έχουν από τέσσερις, ενώ ΟΦΗ, Ξάνθη και Βόλος από μια. Χωρίς νίκη παραμένει ο Παναιτωλικός και χωρίς ήττα Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, που παίζουν μεταξύ τους τη 12η αγωνιστική.

Αγωνιστική για... άμυνες
Τα εννέα γκολ που μπήκαν στην 11η αγωνιστική, την κάνουν την φτωχότερη του φετινού πρωταθλήματος. Τόσα λίγα είχαμε να δούμε πάνω από ένα χρόνο. Εννέα είχαν μπει στην 9η αγωνιστική πέρσι (3-5 Νοεμβρίου 2018), σε οκτώ όμως αγώνες. Χειρότερη βέβαια εκείνη η συγκομιδή από την τωρινή, που έγινε σε επτά αγώνες.

Όποιος σκοράρει... ξενιτεύεται!
Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης είναι ο πρώτος Έλληνας παίκτης, που σκοράρει σε βάρος του Ολυμπιακού στη Super League από τις 31 Μαρτίου 2019, όταν του είχε βάλει γκολ ο Ευθύμης Κουλούρης.

Και οι τρεις προηγούμενοι Έλληνες που έχουν σκοράρει σε βάρος του Ολυμπιακού, βρίσκονται εκτός Ελλάδας! Ο Κουλούρης στη Γαλλία, ο Μπακασέτας στην Τουρκία και ο Τζημόπουλος στην Πολωνία!

Επιτέλους βασικός εναντίον της ΑΕΚ!
Για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Γιάννης Φετφατζίδης ξεκίνησε βασικός σε αγώνα με την ΑΕΚ. Και οι πέντε προηγούμενες συμμετοχές του, πέντε με τον Ολυμπιακό και μια με τον Άρη ήταν ολιγόλεπτες, από 4 ως 27 λεπτά!
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top