1. Η ΠΑΕ ΑΕΛ αύριο το πρωί θα ζητήσει σε συνεργασία με τις δομές του Δήμου Λαρισαίων και της Περιφέρειας Θεσσαλίας από τους οπαδούς της, τόσο στο παιχνίδι με τον Βόλο ΝΠΣ για το πρωτάθλημα της Super League που θα γίνει το Σάββατο 30/11/2019 στις 17:15, όσο και στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Καλαμάτα την Τετάρτη 4/12/2019 στις 19:30, να συγκεντρώσουν στο AEL FC ARENA και συγκεκριμένα στο χώρο που ήταν η μπουτίκ της ΑΕΛ (θα υπάρξουν και σχετικές πινακίδες) και ο οποίος είναι κενός από αντικείμενα, ρούχα (ανδρικά – γυναικεία – παιδικά) και λευκά είδη (σεντόνια – κουβέρτες – πετσέτες), τα οποία θα αποσταλούν αμέσως μετά το παιχνίδι Κυπέλλου με δαπάνες της ΑΕΛ στο Δήμαρχο Δυρραχίου, για να διανεμηθούν στους σεισμόπληκτους.


2. Η ΠΑΕ ΑΕΛ μέσω του προπονητού του Απόλλωνα Λάρισας και πρώην Ομοσπονδιακού Τεχνικού της Εθνικής U20 της Αλβανίας Αριάν Μπελά (ο κ. Αλέξης Κούγιας τον είχε ποδοσφαιριστή όταν ήταν ιδιοκτήτης στον ΠΑΣ Γιάννινα) ήρθε σε επαφή με τον κ. Εντμόντ Χασανμπελίου Πρόεδρο της ομάδας Τεούτα του Δυρραχίου, πόλης που καταστράφηκε από τον φονικό σεισμό, και συμφώνησαν να γίνει ένας ποδοσφαιρικός αγώνας στο Εθνικό Στάδιο των Τιράνων ή στο Στάδιο του Δυρραχίου (εφόσον είναι κατάλληλο προς τέλεση αγώνων) την 29/12/2019 και όλα τα έσοδα από αυτόν τον ποδοσφαιρικό αγώνα να διατεθούν υπέρ των σεισμοπλήκτων της πόλης του Δυρραχίου.

Στον αγώνα θα παραστεί και ο ίδιος ο κ. Κούγιας, ο οποίος θα διαθέσει και ένα χρηματικό ποσό υπέρ των σεισμοπλήκτων εξ ονόματος της ΑΕΛ και των οπαδών μας.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top