Σε έναν απόλυτα ισορροπημένο αγώνα ΑΕΛ και Αβαντίδες Χαλκίδας αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα, με το αποτέλεσμα να κρίνεται απόλυτα δίκαιο. Η αναμέτρηση είχε πολλές μονομαχίες στον χώρο του κέντρου με τις δύο ομάδες να είναι αρκετά νευρικές και να κάνουν εύκολα λάθη. Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΛ είχε την πιο μεγάλη ευκαιρία με την Σιάχου η οποία βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων όμως δεν κατάφερε να πλασάρει ενώ πολύ καλή στιγμή ήταν και η κεφαλιά της Σωτηριάδη σε εκτέλεση κόρνερ, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα έξω. Η Χαλκίδα απείλησε μονάχα με ένα μακρινό σουτ της Νεοφύτου και με κάποιες επικίνδυνες σέντρες τις οποίες όμως εξουδετέρωσε η Βλασιάδου. Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε ο ίδιος ρυθμός με τις δύο ομάδες όμως να δίνουν μεγαλύτερη βαρύτητα στην άμυνα με αποτέλεσμα να γίνουν λιγοστές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Σε μία από αυτές η Κόντου βρέθηκε σε πολύ καλή θέση μέσα στην περιοχή του αντιπάλου σε εκτέλεση κόρνερ, όμως δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.
Μπορεί η ομάδα του Βασίλη Πάνου να μην κατάφερε να πάρει το νικηφόρο αποτέλεσμα όμως η παρουσία της ήταν αρκετά καλή και εάν για ακόμα μία φορά η ατυχία των τραυματισμών δεν χτυπούσε ίσως να μπορούσε να διεκδικήσει και κάτι καλύτερο.
Ευχάριστο το γεγονός πως σε ακόμα έναν αγώνα το γήπεδο είχε αρκετό κόσμο, πάντα για τα δεδομένα του Γυναικείου ποδοσφαίρου ενώ ανάμεσά τους ήταν και ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Λαρισαίων για θέματα αθλητισμού κος Μιχάλης Αναστασίου.
Πριν το αγώνα οι πρώην παίκτριες της ΑΕΛ που πλέον αγωνίζονται στην ομάδα της Χαλκίδας, σε μία συμβολική κίνηση παρέδωσαν μία φανέλα της ομάδας τους στην Παναγιώτα Ακριβούλη με το όνομα της.
Επίσης στην αναμέτρηση κρατήθηκε και ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του αδικοχαμένου Antonio De Nigris με την αφορμή της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από τον θάνατό του.

Για την ΑΕΛ, Βασίλης Πάνος
Ξεκινήσαν: Βλασιάδου, Παυλοπούλου, Σωτηριάδη, Ρήγα, Κούκου, Λάσκου, Σκωτεινιώτη Κ., Κόντου, Βίσμπα, Αρκουλή, Σιάχου
Αλλαγές: Λέμε, Μούκα, Σκοτεινιώτη Γ.
Στον πάγκο βρέθηκαν: Τσιάρα, Μίσσια, Κατσιάνα

Σχετικά καλή η διαιτησία της τριπλέτας από τον γειτονικό Βόλο σε ένα πολύ δύσκολο αγώνα με ένταση και πολλές επαφές. Μοναδική κακή στιγμή στις αποφάσεις των διαιτητών που επηρέασαν την αναμέτρηση ήταν το τελευταίο πεντάλεπτο της αναμέτρησης όπου με τέσσερα συνεχόμενα λάθη έκλεισαν την ΑΕΛ στην εστία της και έδωσαν στον αντίπαλο την μοναδική του κλασική ευκαιρία. Ευτυχώς η εξαιρετική Βλασιαδού έσωσε τους διαιτητές από το να διαμορφώσουν το αποτέλεσμα.
Για την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΛ αντιμετωπίζει την ερχόμενη Κυριακή την ομάδα των Τρικάλων και πάλι εντός έδρας, με τον αγώνα όμως να είναι στον αέρα λόγω μη ύπαρξης κατάλληλου αγωνιστικού χώρου να φιλοξενήσει την αναμέτρηση. Αυτό συμβαίνει λόγω των έργων επανασποράς του χλοοτάπητα που αποφάσισε το ΕΑΚΛ να κάνει στο Αλκαζάρ, εν μέσω πλήρους αγωνιστικής δράσης των πρωταθλημάτων. Εκτός αυτού, η ανεύρεση αδειοδοτημένου γηπέδου στο Δήμο Λάρισας καθιστά άκρως προβληματικό τον ορισμό του ματς.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top