Με προπόνηση στο AEL FC ARENA, όπου οι ποδοσφαιριστές μας είχαν την ευκαιρία να πατήσουν για πρώτη φορά τον νέο χλοοτάπητα του γηπέδου μας, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ. Πριν την προπόνηση τελέστηκε Αγιασμός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας μετά τον Αγιασμό ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και τα στελέχη της ομάδας μας και τους είπε μεταξύ άλλων να δίνουν όλες τις δυνάμεις τους μες στο γήπεδο και να γνωρίζουν ότι τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα πάνω τους.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Σωτήρης Μάρκου μετέφερε στον Σεβασμιώτατο τις ευχές και τις ευχαριστίες του κ. Αλέξη Κούγια, που λόγω εκτάκτων ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν κατέστη δυνατό να παραστεί στον σημερινό Αγιασμό και ο Σεβασμιώτατος ανταπέδωσε τις ευχές και συμφώνησαν για την πραγματοποίηση μια συνάντησης του Σεβασμιωτάτου και του κ. Κούγια εν ευθέτω χρόνω, ενώ υποσχέθηκε σύντομα να παρακολουθήσει δια ζώσης και έναν αγώνα όταν το επιτρέψουν οι υποχρεώσεις του.
Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Ιερώνυμο συνόδευε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ιγνάτιος Μουρτζανός που φρόντισε όλες τις λεπτομέρειες για τη σημερινή επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου και τον ευχαριστούμε ιδιαιτέρως.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top