Με δύο νίκες και μία ήττα συνέχισαν τα αγωνιστικά τμήματα της ΑΕΛ. Η ομάδα της ΑΕΛ συνέχισε νικηφόρα στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ κερδίζοντας την Σπορτ Ακαδημία έχοντας στην σύνθεση της 5 μικρούς της Ακαδημίας μας οι οποίοι πήραν χρόνο συμμετοχής και φυσικά πολύτιμες εμπειρίες.
ΑΕΛ – Sports Academy 77 - 58
Δεκάλεπτα: 18-14, 46-26, 62-39, 77-58
ΑΕΛ:(Σάκαρης) Γκανέτσας, Κανάκης , Μηλιώνης, Φασλής, Δελής , Ταμπάρης, Κρικώνης, Κωστογλίδης, Ραχμάνης, Γουρνάρης , Ακρίβος

Το παιδικό τμήμα των Νέων ΑΕΛ έκανε την 4η συνεχόμενη νίκη απέναντι στον Ίκαρο Νεάπολης. Οι μικροί ήταν κυρίαρχοι από την αρχή του παιχνιδιού δίνοντας την δυνατότητα στον προπονητή τους να δοκιμάσει διάφορα σχήματα.
Νέοι ΑΕΛ - Ίκαρος Νεάπολης 61 - 31
Νέοι ΑΕΛ: (Οικονόμου) Φασλής, Σοφρας, Ταμπάρης, Ακρίβος, Κανάκης, Κερμελίδης, Αναγνωστόπουλος, Βουρβούλιας, Κωτούλας, Γκόλιας, Ροκουδης, Λίβας.

Τέλος το Ανδρικό τμήμα των Νέων ΑΕΛ απαρτιζομενο αποκλειστικά από εφήβους και με σύνθεση ανάγκης λόγω τραυματισμών και σχολικών υποχρεώσεων ηττήθηκε εκτός έδρας από την Ιωλκία στην Αγριά Βόλου. Τα παιδιά προσπάθησαν αλλά η διαφορά δυναμικότητας ήταν μεγάλη με αποτέλεσμα την ήττα.
Ιωλκία - Νέοι ΑΕΛ 74 - 35
Δεκάλεπτα: 21-06, 39-15, 59-21, 74-35
Νέοι ΑΕΛ: (Αμδίτης) Σκριάπας, Τσιγάρας, Ραχμάνης, Ντεούδης, Κρεμμύδας, Ρούγκας, Μακρής, Σάλλας.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top