Έχοντας πολλές ελλείψεις (Άντριου, Σάρεϊντορ, Τόμσον, Σαχήν, Ροντρίγκεθ), η ΑΕΛ Καναδά αντιμετώπισε το βράδυ της Παρασκευής, 8 Νοεμβρίου 2019 τον Απόλλωνα (μπλε), ο οποίος την πρώτη αγωνιστική είχε πετύχει σαρωτική νίκη με 10-2 επί της άλλης ομώνυμης ομάδας (λευκοί). Ο αγώνας είχε μεγάλο ενδιαφέρον με αμφίπλευρη δράση. Στο 10ο λεπτό ο Απόλλων προηγήθηκε στο σκορ, αλλά δύο λεπτά αργότερα η αυξημένη πίεση της ΑΕΛ καρποφόρησε με τέρμα του Αλμάνταρεθ και οι ομάδες οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα ισόπαλες (1-1).
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν παραπλήσιο του πρώτου, με τη μπάλα να ανεβοκατεβαίνει τις πλευρές του γηπέδου. Όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα έληγε ισόπαλο, αλλά τότε έγινε κάτι μαγικό. Το χρονόμετρο έδειχνε 50 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη όταν ο αμυντικός της ΑΕΛ, Χαλμπουνί, επιτέθηκε από το δεξιό άκρο, εξαπέλυσε κεραυνοβόλο σουτ, με τη μπάλα να περνάει πάνω από τον ώμο του τερματοφύλακα και να καταλήγει στην εστία του. Το 2-1 ήταν γεγονός, όπως και η δεύτερη συνεχόμενη νίκη των «βυσσινί».

«Ήταν σπουδαίο παιχνίδι για εμάς, μια μεγάλη δοκιμασία. Ο Απόλλων είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα απόψε και αξίζαμε τη νίκη. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου», δήλωσε ο Μίλτον Γουγουλιάς.
Την προσεχή Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου, 20:00, η ΑΕΛ αντιμετωπίζει την επίσης πολύ δυνατή ομάδα της Jagiellonia Red.


Ο κορυφαίος τερματοφύλακας του MMSL σε έξοχες αποκρούσεις



Ο Αλμάνταρεθ σε μια επέλασή του.



Ο Κουινόνς σε εξαιρετικό έλεγχο της μπάλας


Ο Γιούζ προσπαθεί να βρει διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία.



Ο Πατσέκο σε αναζήτησή στηρίγματος για ανάπτυξη του παιχνιδιού.



Ο Χερνάντεθ εκδηλώνει επίθεση.



Ο Πονς προσπαθεί να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top