Η ομάδα της ΑΕΛ παρότι βρέθηκε να χάνει με 0-2, στο 7ο λεπτό, έκανε μία μεγάλη ανατροπή και επιβλήθηκε τελικά με 3-2 του ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League 1. Μάλιστα στο 35ο λεπτό η ΑΕΛ σκόραρε με ένα άπιαστο σουτ του Ουάρντα, ωστόσο το γκολ του ακυρώθηκε, καθώς ο Κομίνης, μετά από χρήση του VAR έκρινε ότι νωρίτερα ο Μιλοσάβλιεβιτς, που ήταν σε θέση οφσάιντ, είχε συμμετοχή στη φάση, ενώ στο 41ο λεπτό ακυρώθηκε και δεύτερο τέρμα των «βυσσινί» για οφσάιντ, με το Νούνιτς. Η ομάδα του ΟΦΗ  ξεκίνησε το ματς, με τον καλύτερο τρόπο καθώς προηγήθηκε με δύο τερμάτα γκολ του Σεμέντο (3') και Τσιλιανίδη (7'). Στο 14ο λεπτό ο Μόρας μείωσε για την ΑΕΛ, ενώ στο 68ο λεπτό, όταν ο Μιλοσάβλιεβιτς σούταρε, με την μπάλα να κοντράρει στον Γιαννούλη και να αλλάζει πορεία, καταλήγοντας στα δίχτυα του Γουάλι. Στο 79ο λεπτό η ΑΕΛ έκανε την ολική ανατροπή, καθώς ο Ντάουντα τρία λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το 3-2.

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Μιχαήλ, Ουάρντα, Μιλοσάβλιεβιτς, Μόρας, Σεσέροβιτς, Μπέρτος, Κάτσε (82' Φατιόν), Μπράλιτς (62' Ασούμπρε), Νούνιτς (76' Ντάουντα), Στάνκοβιτς

ΟΦΗ: Γουόλι, Σακόρ (75' Στάικος), Κουτρουμπής, Νάστος, Ναμπί, Σεμέντο, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης, Φιγκεϊρέδο, Κοροβέσης (81' Μάνος).
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top