Καλησπέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος! Έφτασε και το σαββατοκύριακο, που για άλλους σημαίνει ξεκούραση, για άλλους δουλειά, για εμάς όμως σημαίνει στοίχημα! Είδαμε κάποιες ομάδες να αγωνίζονται μεσοβδόμαδα λόγω κυπέλλου, άλλες να δίνουν μάχες για τα πρωταθλήματά τους και από το προηγούμενο σαββατοκύριακο ως το σημερινό έχουμε  βγάλει τα συμπεράσματά μας. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δυνατό τριήμερο από στοιχηματικής άποψης, ακολουθεί ένα άλλο μεσοβδόμαδα και πρέπει να έχουμε αυξημένη προσοχή ως προς τις επιλογές που θα κάνουμε καθώς τα πολλά και συνεχή ματς συνήθως απορυθμίζουν τις ομάδες και αυτό φυσικά είναι εις βάρος μας. Πολλά τα ματς, πλέον έχουμε ένα μεγάλο κουπόνι στα χέρια μας, και οι επιλογές μας πρέπει να είναι συγκεκριμένες. Αυτή τη φορά θα πάμε σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα, αυτό της Ιταλίας, φυσικά μιλάμε για την πρώτη κατηγορία και έχουμε ενδιαφέρουσες επιλογές. Ντέρμπι με φαβορί. Πάμε να τα δούμε: Ρόμα-Νάπολι (16:00):
Απογευματινό το ντέρμπι της Ιταλίας ανάμεσα σε Ρόμα και Νάπολι, ένα μεγάλο ματς, πολύ σημαντικό,  που θα κρίνει πολλά και θα σημάνει πολλά για τις δύο ομάδες. Οι δύο ομάδες έχουν μόλις ένα βαθμό διαφορά με την Ρόμα να είναι 4η και τη Νάπολι 6η με 19 και 18 βαθμούς αντίστοιχα. Παρόμοιος συντελεστής τερμάτων, παρόμοια εικόνα ως τώρα με λίγες διαφορές. Κρίνοντας από τη φόρμα στην οποία βρίσκονται, η μεν Ρόμα έχει συγκεντρώσει  στα 5 τελευταία ματς 11 βαθμούς ενώ η Νάπολι μόλις 9.  Είναι εντυπωσιακό πως αμφότερες έχουν 4/7 ισοπαλίες στα πρόσφατα 7 παιχνίδια τους, οι περισσότερες με γκολ. Οι γηπεδούχοι θα έχουν δύσκολη αποστολή κι ας αγωνίζονται στην έδρα τους καθώς θα στερηθούν τουλάχιστον 5 πρωτοκλασάτους παίκτες τους. Από την άλλη η Νάπολι θα έχει και αυτή δύο βασικές απουσίες ενώ θα στερηθεί και τον προπονητή της, Αντσελότι, ο οποίος τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική. Ισοπαλία έχει να εμφανιστεί σε παιχνίδι μεταξύ τους από το 2008 ενώ η Ρόμα έχει να κερδίσει από το 2016. Δύσκολο ματς, και αν συνυπολογίσουμε απώλειες, μεσοβδόμαδα παιχνίδια που έδωσαν και ματς στην Ευρώπη μεσοβδόμαδα που θα δώσουν αμφότερες, τότε πάμε σε μία επιλογή. Χ στο 3.55 (Stoiximan).

Τορίνο-Γιουβέντους (21:45):
Ολοκληρώνουμε με το παιχνίδι της Τορίνο που υποδέχεται την Γιουβέντους. Μεγάλο ντέρμπι κι αυτό ανάμεσα σε δύο μισητές αντιπάλους, που εδρεύουν στην ίδια πόλη αλλά δεν τους ενώνει τίποτα. Πάντα ένα τέτοιο παιχνίδι έχει τη δική του αίγλη, τη δική του άγρια ομορφιά και φυσικά μεγάλη αντιπαλότητα που πολλές φορές ξεπερνά τα όρια. Η Τορίνο, για αρχή, βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς και είναι ένα σκαλί πιο κάτω από πέρσι. Δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την μεγάλη της αντίπαλο και απλά θα παίξει για να την σταματήσει, να την εμποδίσει και αν καταφέρει να την κρατήσει μακριά από τον καλό της εαυτό. Έχει πρόβλημα στην επίθεση και η άμυνά της είναι μέτρια. Η Γιουβέντους είναι ένα βαθμό πάνω από την διώκτριά της Ίντερ, δείχνει σοβαρό πρόσωπο φέτος και μέταλλο. Είναι πολύ καλή και παρόλο που στραβοπάτησε μεσοβδόμαδα διατηρεί την πρωτιά στη βαθμολογία. Αν προσέξει σήμερα, θα το πάρει το ματς. Είναι καλύτερη ομάδα. Πάμε με το διπλό. 2 στο 1.53 (Stoiximan).
Για περισσότερα μελετημένα προγνωστικά, επισκεφθείτε το Sportbet.gr, Καλή τύχη!! 
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top