Καλησπέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος!!
Ολοκληρώθηκε ακόμα μία αγωνιστική των κορυφαίων εθνικών πρωταθλημάτων και πρέπει να πούμε ότι ήταν μία άκρως ενδιαφέρουσα αγωνιστική. Εκπλήξεις, γκολ, θέαμα, ανατροπές, όλα τα είχε και αποδείχτηκε ακόμη μια φορά πόσο ενδιαφέρον και ανατρεπτικό άθλημα είναι το ποδόσφαιρο. Πολλά τα συμπεράσματα που βγάλαμε και σίγουρα χρήσιμα ενόψει εθνικών ομάδων, που επανέρχονται σε λίγες μέρες. Πριν από αυτό όμως, έχουμε για σήμερα Δευτέρα κάποια ενδιαφέροντα ματς που αξίζει να προσέξουμε καθώς δεν είναι λίγες οι ευκαιρίες, αν και είναι κάπως φτωχό το κουπόνι. Έχουμε κάνει τη μελέτη και τις επιλογές μας, δύο αγώνες θα μας απασχολήσουν, από το απόγευμα έως και το βράδυ. Στις επιλογές μας θα είναι η β΄ Γερμανίας και η Σούπερ Λιγκ Ελλάδος. Πάμε να τις δούμε: ΑΕΛ-Λαμία (19:30): 
Ξεκινάμε με την πρώτη μας επιλογή από την Ελλάδα. ΑΕΛ – Λαμία, σε ένα ενδιαφέρον ματς με αμφίπλευρο κίνητρο. Όταν ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλ. Κούγιας έλεγε προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν θα ήταν παράξενο αν η ΑΕΛ τερμάτιζε στις 3-4 πρώτες θέσεις ουδείς πίστευε ότι η θεσσαλική ομάδα μπορούσε να το καταφέρει. Με τον Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο και ένα κράμα έμπειρων και ταλαντούχων παικτών η ομάδα της ΑΕΛ έδεσε, σχημάτισε ένα δυνατό σύνολο, έφερε τα πρώτα καλά αποτελέσματα και απέκτησε ψυχολογία. Είναι στην 6η θέση με 15 βαθμούς σε 10 αγώνες και με νίκη σήμερα φτάνει 3η, μπροστά από ΑΕΚ και πίσω από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Είναι μια ομάδα με δυνατή έδρα, έχοντας ηττηθεί φέτος μόνον από τον Ολυμπιακό με 0-1, είναι η δεύτερη πιο φορμαρισμένη ομάδα στο πρωτάθλημα και δίκαια ονειρεύεται μια θέση στην Ευρώπη, αν και είναι νωρίς ακόμα. Αντιμετωπίζει την Λαμία, την χειρότερη εκτός έδρας ομάδα στο πρωτάθλημα, με την χειρότερη επίθεση και μία από τις πιο κακές άμυνες. Πρόσφατα έκανε αλλαγή προπονητή και περιμένει αποτελέσματα, αλλά δοκιμάζεται σε μια δύσκολη έδρα, ενώ μετά τη διακοπή λόγω εθνικών, έχει δύσκολο πρόγραμμα. Η Λάρισα έχει έδρα, καλύτερη ομάδα και χρυσή ευκαιρία να περάσει 3η και να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα στη διακοπή για ακόμα υψηλότερα πράγματα. Θα την εμπιστευτούμε, έχει και την προϊστορία με το μέρος της και καλύτερη ομάδα. 1 στο 1.65 (Stoiximan).

Καρλσρούη-Άουε (21:30): 
Μεταφερόμαστε στην Γερμανία και πιο συγκεκριμένα στη β΄εθνική για να δούμε το ματς της Άουε με την Καρλσρούη. Η Άουε πραγματοποιεί την καλύτερή της εμφάνιση στην β΄εθνική της Γερμανία εδώ και χρόνια και έχει εκπλήξει πολύ κόσμο. Ένα πολύ δυνατό σύνολο, που δεν στέκεται σε έδρες και παλεύει κάθε ματς. Πρόκειται για  μια ομάδα που χάσει κερδίσει, σκοράρει. Σχεδόν σε κάθε ματς. Εκμεταλλεύεται τις έως τώρα συγκυρίες και έχει καταφέρει να αναρριχηθεί στην 4η θέση της βαθμολογίας και να έχει αρκετές αξιώσεις. Πού θα φτάσει, θα το μάθουμε. Η Καρλσρούη από την άλλη στηρίζεται στην έδρα της για να κερδίζει βαθμούς και όχι άδικα. Έχει ως τώρα μόλις ήττα ενώ σκοράρει και αυτή εντός εδώ και μήνες. Στην προϊστορία με την Άουε υπάρχουν αμφίσκορα και πάντα γίνονται ενδιαφέρονται παιχνίδια. Η μία θέλει γκολ για να μην κινδυνεύσει, η Καρλσρούη δηλαδή, η άλλη θέλει νίκη και γκολ για να διατηρηθεί ψηλά. Πάμε με το αμφίσκορο. GG στο 1.65 (Betshop). Καλή τύχη!! 
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top