Καλησπέρα φίλες και φίλοι του πάμε στοίχημα! Τρίτη μέρα των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με την κατάσταση να παραμένει αμετάβλητη, ήτοι τα φαβορί συνεχίζουν να επιβεβαιώνονται και μάλλον να χαροποιούν τους παίκτες του στοιχήματος. Φυσικά είχαμε και κάποια περίεργα αποτελέσματα, όπως το Χ της Τουρκίας προχθές, το Χ της Ολλανδίας μέσα στην Βόρειο Ιρλανδία χθες ενώ στα αξιοσημείωτα είναι το γκολ των Σκοπίων για ακόμα ένα παιχνίδι στα προκριματικά. Σήμερα έχουμε ένα τελείως αδιάφορο κουπόνι μπροστά μας, με μονάχα 3 παιχνίδια να αξίζουν, βάσει της δικής μας γνώμης και σε αυτά θα επικεντρωθούμε. Η Σερβία δίνει το πιο καθοριστικό παιχνίδι της χρονιάς, η Αγγλία αντιμετωπίζει το λαβωμένο Κόσοβο και η Τουρκία, που είναι πλήρως αδιάφορη, ίσως μας χαρίσει μια σπουδαία απόδοση. Σε αυτά τα τρία παιχνίδια θα επικεντρωθούμε. Πάμε στην ανάλυση: Κόσοβο-Αγγλία (19:00): 
Για πρωτοεμφανιζόμενο το Κόσοβο και δη σε μεγάλη διοργάνωση έκανε μια αξιοθαύμαστη έως εκπληκτική πορεία και λίγο έλειψε να βρεθεί στα τελικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης αλλά η ήττα προ δύο ημερών από την Τσεχία το αφήνει τρίτο. Προηγήθηκε, σκοράροντας ξανά, πάλεψε, δέχτηκε την ισοφάριση στο δεύτερο ημίχρονο και κατέρρευσε χάνοντας με 2-1. Είναι μια ομάδα που απέκτησε γρήγορα ομοιογένεια, έγινε αμέσως ομάδα του προπονητή, παρά τα ετερόκλητα στοιχεία της και προσπάθησε, παλεύοντας σ’όλα τα παιχνίδια του να προκριθεί. Στον πρώτο αγώνα στην Αγγλία ηττήθηκε με 5-3! 4 νίκες και 2 ήττες ο απολογισμός του στα πρόσφατα 6 παιχνίδια, 5/6 νίκες οι Άγγλοι. Η Αγγλία είναι πλέον μια υπολογίσιμη δύναμη, έχει προκριθεί εδώ και καιρό, το επισφράγισε και μαθηματικά και φαίνεται ότι έχει αφήσει κατά μέρος την παλιά της ηττοπάθεια. Δεν είναι πλέον μια ομάδα που κάποια στιγμή θα χάσει, αλλά έχει πνεύμα νικητή και το αποτυπώνει στο γήπεδο. Παίζει για τη νίκη και όχι για το αποτέλεσμα και πιστεύω ότι και λόγω ψυχολογίας του Κοσόβου θα είναι πιο εύκολο να το χτυπήσει σήμερα. Πάμε με το 2 στο 1.52 (Stoiximan).

Σερβία-Ουκρανία (21:45): 
Τον πιο σημαντικό αγώνα της καλείται να δώσει η Σερβία για φέτος τουλάχιστον, έναν αγώνα στον οποίο διακυβεύεται η πρόκρισή της στα τελικά. Οι Πορτογάλοι θα κερδίσουν το Λουξεμβούργο την ίδια ώρα, και αν οι Σέρβοι θέλουν να περισώσουν την τιμή τους και να διεκδικήσουν μέχρι τέλους την πρόκριση είναι υποχρεωμένοι να κερδίσουν. Έχουν σκοράρει σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια τους και περιμένω να το πράξουν και σήμερα. Οι Ουκρανοί είναι εξαιρετικά δυνατοί, έχουν προκριθεί πρώτοι και στον όμιλο και χρονικά από όλες τις υπόλοιπες ομάδες, έχουν μέταλλο και παλεύουν κάθε ματς. Σκοράρουν, αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο και περιμένω σήμερα να σκοράρουν ξανά και να μην παραδοθούν άνευ όρων στους Σέρβους. Πάμε στο gg λοιπόν. GG στο 1.80 (Stoiximan).

Ανδόρα-Τουρκία (21:45): 
Και ολοκληρώνουμε με το παιχνίδι που αν και δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, εντούτοις ίσως αποκτήσει στοιχηματικό ενδιαφέρον με τους Τούρκους να μην νοιάζονται πλέον για το τι θα γίνει. Έχουν προκριθεί μετά και την ισοπαλία με τους Ισλανδούς, πάλεψαν μήπως και κερδίσουν, παραλίγο οι νησιώτες να τους κάνουν να βλέπουν φαντάσματα, αλλά τελικά το αίσιο τέλος γράφτηκε. Η Ανδόρα έχει το γκολ εύκολα ή δύσκολα, σκόραρε δις με την Αλβανία εκτός, δυσκόλεψε πολύ τους Τούρκους στο πρώτο ματς όταν και έχασε στο 95’  με 1-0. Οι Τούρκοι είναι εντελώς αδιάφοροι, ίσως ξεκουράσουν παίκτες και η έκπληξη είναι πιθανή. Η Ανδόρα δεν έχει να χάσει αλλά να κερδίσει. 1Χ Δ στο 5.00 (Stoiximan).
Σε αυτήν την σελίδα είναι συγκεντρωμένες όλες οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα! Καλή τύχη!
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top