Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος! Ολοκληρώθηκε αισίως ακόμα ένα στοιχηματικό τριήμερο και πριν φουλάρουμε τις μηχανές για το ευρωπαϊκό τριήμερο που ξεκινά την Τρίτη, έχουμε ένα πρόγευμα για σήμερα Δευτέρα. Αρχικά, πριν περάσουμε στις επιλογές μας, να τονίσουμε ότι το σαββατοκύριακο, πλην ελαχίστων παραφωνιών, μην πω σχεδόν μηδαμινών, κύλησε –στοιχηματικά μιλώντας-εξαιρετικά και ομαλά. Επιβεβαιώθηκαν τα φαβορί, είδαμε ομάδες να κερδίζουν έχοντας ανάγκη τους βαθμούς, άλλες να βυθίζονται ακόμα χαμηλότερα στη βαθμολογία και κάποιες άλλες ομάδες να είναι σε καλύτερη κατάσταση προ της διακοπής. Με βάση αυτά τα συμπεράσματα θα επιλέξουμε σήμερα τα παιχνίδια μας, τα οποία κλείνουν την αυλαία ακόμα μιας αγωνιστικής. Το κουπόνι δεν είναι μικρό σήμερα ούτε φτωχό, αλλά συμμαζεμένο θα το χαρακτήριζα, με επιλογές από Ελλάδα, Τουρκία, Αγγλία, Δανία κ.ά. Εμάς θα μας απασχολήσουν δύο παιχνίδια, τα οποία θα αναλύσουμε παρακάτω: Οντένσε-Μίντιλαντ (20:00):
Ξεκινάμε με το πολύ σημαντικό παιχνίδι της Δανίας ανάμεσα σε δύο δυνατές και ανταγωνιστικές ομάδες. Η πρωτοπόρος Μίντιλαντ, που διέλυσε την ανταγωνίστριά της, Κοπεγχάγη εντός, υποδέχεται την 6η Οντένσε, που εντός έδρας μετρά νίκες και μονάχα μία ήττα από την Όορχους. Πρόκειται για μία ομάδα σταθερή εδώ και χρόνια, γνωστή για την μαχητικότητά της, μικρομεσαία βέβαια αλλά και γενναία. Σκοράρει αρκετά γενικά, ειδικά εντός, δυσκολεύει τις αντιπάλους της και ας μην ξεχνάμε ότι την μοναδική ήττα της στο πρωτάθλημα η Μίντιλαντ, και δη εντός έδρας, την χρωστά στην Οντένσε. Το μεταξύ τους παιχνίδι προ μηνός είχε λήξει μάλιστα 0-1 και για πρώτη φορά η Μίντιλαντ δεν σκόραρε μετά από μήνες. Τα τελευταία χρόνια έχει μόλις μία νίκη εντός έδρας όταν παίζει με την Μίντιλαντ μετρώντας στα 6 πρόσφατα ματς 3 ήττες, 2 ισοπαλίες και μια νίκη. Το καλό για αυτήν είναι ότι σκοράρει και παλεύει. Η Μίντιλαντ από την άλλη είναι τρομερή φέτος. Δεν έχει αντίπαλο, έχει και ψυχολογία στα ύψη μετά την τεράστια νίκη της και η ευκαιρία που ορθώνεται να ξεφύγει από τη 2η Κοπεγχάγη με 7 βαθμούς είναι μπροστά της. Δεν είναι εύκολος ο αγώνας, ίσως δεχτεί γκολ, το συνηθίζει με την Οντένσε και μετά θα πρέπει να περισώσει τουλάχιστον τον βαθμό. Έχει την καλύτερη άμυνα βέβαια με διαφορά στη Δανία και αυτό είναι ένα στοιχείο που πρέπει να προσμετρηθεί. Πάμε με την κάλυψη για παν ενδεχόμενο καθώς παίζει και το αμφίσκορο και η ισοπαλία. Χ2+over 1.5 στο 1.67 (Novibet).

Άστον Βίλα-Νιούκαστλ (22:00):
Δύο ώρες μετά την Μίντιλαντ στο ‘’Βίλα Παρκ’’ η μαχητική Άστον Βίλα, που ήρθε για να μείνει (;) υποδέχεται τη Νιούκαστλ. Αμφότερες οι ομάδες έχουν μέτρια εικόνα ως τώρα, δέχονται γκολ, σκοράρουν αλλά δεν μπορούν να βρουν νίκες. Έτσι, η μεν Βίλα θέλει οπωσδήποτε νίκη ενώ η Νιούκασλ θέλει να μην χάσει ώστε να μην τρέχει μετά. Θα έχουν απουσίες, άλλωστε η Νιούκασλ δεν έχει παίξει ποτέ πλήρης ακόμα και ίσως παίξουν τον ρόλο τους. 4 ισοπαλίες, 2 νίκες και καμία ήττα έχει εκτός με την Βίλα η Νιούκασλ και αυτό έχει την σημασία του. Σε πιο καλή κατάσταση αλλά εκτός ζορίζεται. Η Άστον Βίλα δυσκολεύει τις αντιπάλους της, είναι μαχητική, έχει καλή επίθεση, έδρα και κίνητρο ισχυρότατο. Πάμε με το Χ ανάμεσα σε δύο ισοδύναμες ομάδες. Χ στο 3.55 (Novibet).
Για περισσότερες αναλύσεις αγώνων αλλά και όλα τα νέα γύρω από τις στοιχηματικές ιστοσελίδες όπως η Novibet, επισκεφθείτε καθημερινά το Sportbet.gr, καλή τύχη!
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top