Η ομάδα μας των Νέων ΑΕΛ αποτελούμενη από εφήβους αντιμετώπισε την ομάδα της Δήμητρας Ευξεινούπολης για την 5η αγωνιστική. Το παιχνίδι ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι με διακυμάνσεις στο σκορ. Οι μικροί αθλητές μας μαζί με τον προπονητή τους κατάφεραν να διαχειριστούν την πίεση και τον ρυθμό του αγώνα. Στο τέλος του παιχνιδιού με μεγάλες επιθετικές αποφάσεις αλλά και με περίσσιο πάθος σε άμυνα βγήκαν νικητές από ένα πολύ ωραίο και σημαντικό παιχνίδι. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον προπονητή τους για την νίκη αλλά και που διαχειρίζονται την ακαδημαϊκή πρόοδό τους μαζί με την αθλητική τους εξέλιξη καθημερινά.

Νέοι ΑΕΛ-Δήμητρα Ευξεινούπολης 59-58
Δεκάλεπτα: 14-17, 25-28, 43-49, 59-58

Νέοι ΑΕΛ(Αμδίτης) Σκριάπας, Μακρής, Κρεμμύδας, Τζιμόπουλος, Ραχμάνης, Τσιγάρας, Ταμπάρης Σ., Ρούγκας , Φασλής , Ταμπάρης Ι., Σάλλας .


Φιλική αναμέτρηση έδωσε το παιδικό τμήμα των Νέων ΑΕΛ της Ακαδημίας μας με αντίπαλο την ομάδα της Πελασγιώτιδας. Τα παιδιά έδειξαν όρεξη και διάθεση για μπάσκετ και προσέφεραν πολύ ωραίες συνεργασίες στον αρκετό κόσμο που ήταν στο 10ο Γυμνάσιο για να δει το παιχνίδι.
Ευχαριστούμε την ομάδα της Πελασγιώτιδας για την αποδοχή της πρόσκλησης.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top