Την επανέναρξη των ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων κηρύσσουμε σήμερα και η αρχή θα γίνει με το Champions League. Χθες ολοκληρώθηκε και έπεσε η αυλαία ακόμα μίας αγωνιστικής για τα πρωταθλήματα, εκπλήξεις δεν είδαμε, και ελπίζουμε να μην δούμε ούτε στην Ευρώπη το τριήμερο αυτό. Έχουμε δύσκολα ματς σήμερα, προτελευταία αγωνιστική γαρ και περιμένουμε να κάνουν τα πάντα ομάδες και παίκτες για να προκριθούν ή έστω να κερδίσουν μια θέση στο Europa League. Ανοικτά σε προβλέψεις τα σημερινά ματς που έχουμε επιλέξει και για αυτό το λόγο θα ακολουθήσουμε την πεπατημένη και θα πάμε με τα γκολ και όχι με τα σημεία. Πάμε στην ανάλυση: Αταλάντα-Δυναμό Ζάγκρεμπ (22:00): 
Ξεκινάμε με τον 3ο όμιλο, που ακόμα δεν έχει κλείσει ούτε η 2η θέση αλλά την πρώτη την έχει κερδίσει η Σίτι εύκολα. Η Αταλάντα υποδέχεται στο Μιλάνο και όχι στον Πέργκαμο, την Δυναμό Ζάγκρεμπ. Αρχικά, να πω ότι με παραξενεύουν τα ποσοστά των ομάδων που επέλεξαν να δώσουν οι μπουκ. Εκτός του ότι το σετ των αποδόσεων είναι λάθος, άδικο και χωρίς αιτιολογία σοβαρή, δεν μπορεί να θεωρείται σε τέτοιο ματς φαβορί η Αταλάντα σε τέτοιο βαθμό, που έχει έναν βαθμό στον όμιλο, 3 γκολ ενεργητικό σε 4 αγώνες και την χειρότερη άμυνα! Η απειρία της και η έλλειψη σοβαρότητας σε κάποια χρονικά σημεία των αγώνων της τής έχουν στοιχίσει. Επί της ουσίας θέλει δύο νίκες και δύο ήττες των Κροατών για να προκριθεί. Σκόραρε με την Σαχτάρ και την Σίτι. Μέσα στην Κροατία έχασε με 4-0. Η πορεία της τον τελευταίο μήνα είναι κακή. Είχε κάποιες ήττες εντός προγράμματος αλλά οι εντός έδρας ήττα με Κάλιαρι, η ισοπαλία με Σαμπντόρια και Λάτσιο την απορύθμισαν. Η Δυναμό είναι επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις, είναι πλήρης, έχει ισχυρά χαφ και εξτρέμ και είναι φοβερά απειλητική σε στιγμές που δεν το περιμένεις. Με ισοπαλία προκρίνεται ως 3η στο Europa League. Θεωρώ ως δεδομένο ότι θα σκοράρει και πιθανόν να δεχτεί γκολ, καθώς η άμυνά της είναι η αχίλλειος πτέρνα της. Οπότε πάμε στα δύο γκολ, πιστεύω θα ξεπεράσουμε το όριο και θα έχουμε ταμείο. Συνεπώς, over 2.5 στο 1.55 (Stoiximan).

Τότεναμ-Ολυμπιακός (22:00): 
Πάμε και στο ματς του Ολυμπιακού με την Τότεναμ, ένα ματς που θα χαρακτηριστεί από την επιστροφή Μουρίνιο στην Ευρώπη και την πίεση που νιώθουν οι ερυθρόλευκοι. Είμαι σίγουρος, ότι από την στιγμή που έχουν μικρό ρόστερ και φυσικά προσεχώς το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, οι ερυθρόλευκοι θα βάλουν σε δεύτερη μοίρα τον σημερινό αγώνα. Άλλωστε, ο Μουρίνιο θα προσπαθήσει να χτίσει την άμυνα, η επίθεσή του είναι τρομερή και μια ψυχωμένη για την νίκη Τότεναμ εντός έδρας είναι μεγάλη απειλή. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να προφυλάξει την άμυνα και μετά να κοιτάξει να κάνει παιχνίδι. Η λονδρέζικη ομάδα όμως, με τον Σον και τον Κέιν σε δαιμονιώδη φόρμα δε είναι εύκολο να περιοριστούν. Χρωστά ένα καλό ματς κι ένα ξέσπασμα η Τότεναμ, πρέπει να το κάνει για να ηρεμήσουν τα πράγματα και απέναντι στον Ολυμπιακό μπορεί. Επομένως, πάμε με τον συνδυασμό. 1+over 3.5 στο 2.60 (Stoiximan).
Οι αποδόσεις είναι από την στοιχηματική ιστοσελίδα Stoiximan, Καλή τύχη! 
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top