Στο Δημοτικό γήπεδο Τυρνάβου διεξήχθη η αναμέτρηση της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΕΛ με τα Τρίκαλα στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής. Οι δύο ομάδες που αγωνίστηκαν με αρκετά προβλήματα κόλλησαν στο 0-0, με το αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο. Το πρώτο ημίχρονο ήταν απόλυτα ισορροπημένο για τις δύο ομάδες, με λιγοστές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ αν και ήταν ελαφρώς καλύτερη δεν μπορούσε να γίνει επικίνδυνη και να τελειώσει τις φάσεις. Όσο κυλούσε ο χρόνος, η νευρικότητα και η κούραση οδήγησε σε αρκετά ατομικά λάθη και τις δύο ομάδες, με τα Τρίκαλα να καταφέρνουν να γίνουν απειλητικά σε δύο περιπτώσεις λίγο πριν την λήξη. Το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.

Εξαιρετική ήταν η ΑΕΛ στην αμυντική της λειτουργία σε ακόμα μία αναμέτρηση ενώ και η επιθετική της εικόνας ήτανε βελτιωμένη χωρίς όμως να καταφέρνει να τελειώνει τις επιθετικές της προσπάθειες.

Για την ΑΕΛ, Βασίλης Πάνος
Ξεκίνησαν: Βλασιάδου, Παυλοπούλου, Ρήγα, Σωτηριάδη, Κούκου, Σκοτεινιώτη Γ., Σκωτεινιώτη Κ., Κόντου, Αρκουλή, Μίσσια, Λάσκου
Αλλαγές: Λέμε, Κατσιάνα, Σιάχου, Μούκα
Στον πάγκο βρέθηκαν: Τσίαρα, Βίσμπα, Πάσχου

Εξαιρετική η διαιτησία της τριπλέτας από την Πιερία σε έναν πολύ δύσκολο αγώνα με πολλές μονομαχίες.

Η ΑΕΛ ευχαριστεί τον Δήμο Τυρνάβου για την παραχώρηση των γηπεδικών εγκαταστάσεων για τις ανάγκες της αναμέτρησης.

Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΛ θα ταξιδέψει στο Μεσολόγγι για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα σε ακόμα έναν σημαντικό αγώνα.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top