Για την καλή πορεία και τους στόχους της ΑΕΛ, αναφέρθηκε ο τεχνικός των βυσσινί Μιχάλης Γρηγορίου, ο οποίος σχολίασε παράλληλα τη συνεργασία του με τον Αλέξη Κούγια και τον Αμρ Ουάρντα, μιλώντας στο Metropolis.

Αναλυτικά ο Μιχάλης Γρηγορίου:
Για την πορεία της ΑΕΛ: 
«Θέλαμε να περάσουμε τη νοοτροπία του νικητή στους παίκτες μας και στο τέλος θα βγάλουμε τα πορίσματα».

Το ότι διαθέτει χαρακτήρα: 
«Προφανώς και έχει προσωπικότητα. Το μεγάλο μας στοίχημα ήταν αυτό. Θέλαμε να περάσουμε το σκεπτικό ότι βρίσκονται σε μεγάλη ομάδα. Όταν εξελίσσεται αρνητικά θα πρέπει να βρούμε τρόπο να το αλλάξουμε και όταν εξελίσσεται θετικά το πώς θα το διαχειριστούμε».

Την παρουσία του κόσμου: 
«Τον κόσμο της ΑΕΛ τον γνωρίζει όλη η Ελλάδα. Είναι ο δωδέκατος παίκτης της ομάδας. Ήταν προσωπικό μου στοίχημα να γεμίσει το γήπεδο και φυσικά μια επιθυμία του προέδρου και των ίδιων των παικτών. Θέλουμε να τους αναγκάσουμε να έρθουν στο γήπεδο μαζικά».

 Τον Ουάρντα: 
«Είναι ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας, Ζει έντονα κάθε στιγμή. Είναι μια περίπτωση που εάν δεν συμμετείχαν τόσο ενεργά οι συμπαίκτες του, δε θα τα είχαμε καταφέρει. Ο Βαγγέλης Μόρας είναι ο «πατέρας», έχει τεράστια εμπειρία και προσωπικότητα και βοηθά κάθε παίκτη. Αυτό το χρησιμοποιεί γιατί έχει την κατάλληλη παιδεία και εμπειρία για να το κάνει. Ο Ουάρντα είναι ένα παιδί που έχει ταλέντο αλλά θέλει ιδιαίτερη διαχείριση. Είναι ευφυής και έχει φιλότιμο. Έπρεπε να βρούμε το κουμπί του άμεσα για να εκμεταλλευτούμε το ταλέντο του. Η συμπεριφορά των συμπαικτών του είναι πολύ χρήσιμη».

Τη συνεργασία με τον Κούγια: 
«Αποφάσισα να συνεργαστώ μαζί του. Έχουμε εξαιρετική σχέση. Δεν ξέρω τι συνέβαινε πιο πριν αλλά σε όλο το διάστημα που είμαι στην ομάδα δε με έχει ενοχλήσει ποτέ στο κομμάτι της δουλειάς μου, μου δείχνει εμπιστοσύνη και η σχέση μας είναι εξαιρετική».

Τους στόχους της ΑΕΛ: 
«Ο στόχος είναι να γεμίσει το γήπεδο με καλό ποδόσφαιρο, με περισσότερες νίκες. Η εξέλιξη μιας ομάδας είναι να κάνει ένα βήμα καλύτερο από τα προηγούμενα χρόνια. Δεν μπορούμε να οριοθετήσουμε το βήμα. Θέλουμε να είμαστε καλύτεροι από τα τελευταία χρόνια».
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top