Για το επικείμενο παιχνίδι του ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΛ στην Τούμπα την Κυριακή (22/11, 18:00) για την 11η αγωνιστική της Super League 1, μίλησε στον Libero 107,4, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, που τόνισε πως είναι σωτηρία η συμφωνία για τους δανεικούς, προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Αναλυτικά ο Αλέξης Κούγιας:
Για το παιχνίδι της Κυριακής: 
«Θα έρθω στο παιχνίδι, θα είμαι εκεί. Είναι φαβορί ο ΠΑΟΚ. Κρίμα που δεν είμαστε στην τρίτη θέση να είναι ένα ντέρμπι κορυφής. Είναι σωτήρια η συμφωνία με τον κ. Σαββίδη, να μην παίζουν σε αυτά τα παιχνίδια οι δανεικοί παίκτες. Φανταστείτε να έπαιζε κάποιος παίκτης και να παρεξηγούσαν κάποιοι τις συμπεριφορές».

Για το θέμα του Όσκαρ Γκαρθία: 
«Είναι παραπληροφόρηση αυτό. Το συγκεκριμένο αδίκημα του φιλάθλου, που πήρε το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ και το έκλεψε και η ΑΕΚ με τον Κομίνη, ήταν αρχικά κατηγορία για επικίνδυνη σωματική βλάβη. Αυτό είναι σοβαρό πλημμέλημα. Είναι επικίνδυνη σωματική βλάβη όταν το μέσο που την κάνεις ή το σημείο που χτυπάει το αντικείμενο, μπορεί να προκαλέσει σοβαρή σωματική βλάβη. Δηλαδή κίνδυνο για τη ζωή ή βαριά σωματική βλάβη. Το αδίκημα στο Εφετείο, με αυτό καταδικάστηκε με 12 μήνες φυλακή. Έκανε έφεση και το αδίκημα τροποποιήθηκε σε απλή σωματική βλάβη. Το αντικείμενο δεν μπορούσε να προκαλέσει βαριά σωματική βλάβη. Μετετράπη σε πταίσμα για αυτό και αθωώθηκε. Το πταίσμα δεν είναι έγκλημα πια. Επειδή έχω συνηθίσει να πληροφορώ σωστά, αυτό συνέβη στο δικαστήριο. Αν δεν είσαι νομικός και δεν ασχολείσαι με αυτό το αντικείμενο, πιθανώς να μην το καταλάβεις».

Για τον Γιάννη Παπαδόπουλο: 
«Τον Παπαδόπουλο τον έδιωξαν το 2011 με το Koriopolis τότε, επειδή υπήρχαν συνομιλίες για στημένους αγώνες. Παδικός φίλος του Τσακογιάννη ήταν… Ήταν ένας απλός υπάλληλος στο τμήμα της ΕΠΟ στη Δ’ Εθνική τότε. Για διάφορους λόγους αθωώθηκε. Υπήρχαν κασέτες αλλά η ΕΠΟ αποφάσισε να του δώσει μία αποζημίωση της τάξης των 350.000 ευρώ».
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top