Ο Πρόεδρος και Διευθύνοντας Σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Σωτήρης Μάρκου, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA, αναφέρθηκε στην τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα, αλλά και στην παρουσία του κόσμου.

Αναλυτικά ο Σωτήρης Μάρκου
Για την τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα στο γήπεδο: 
«Αποφασίσαμε μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ και μετά από συζήτηση με τη διοργανώτρια, να γίνει μια ριζική αλλαγή με νέο χλοοτάπητα. Χάρις στις προσπάθειες του κ. Κούγια και όλων όσοι ασχολήθηκαν, υπήρξαν ένα νούμερο το οποίο διαταράσσει τον προϋπολογισμό μας, η ανάδοχος εταιρεία υπερέβαλαν εαυτούς, αντιμετωπίσαμε κάποιες δυσκολίες, τις ξεπεράσαμε, νέος χλοοτάπητας, ανθεκτικός για τις υψηλές θερμοκρασίες που έχει η Λάρισα το καλοκαίρι.

Για την αντίδραση των παικτών: 
«Όλοι τον λάτρεψαν και όλοι πιστεύουν ότι είναι ένας χλοοτάπητας πως μας ταιριάζει και μπορεί κάθε παίκτης να δείχνει τα χαρακτηριστικά του. Η ομάδα μας πάντα είναι μαχητική και ειδικά στην εκκίνηση της σεζόν δεν παίξαμε σε τόσο καλά γήπεδα. Εμείς δεν θα δώσουμε κανένα άλλοθι σε κανένα προπονητή για να πει ότι έχασε εξαιτίας του χλοοτάπητα. Βοηθά την ομάδα μας, εντός έδρας δεν έχουμε φοβηθεί κανέναν, δεν είχαμε παιχνίδι σκοπιμότητας, όμως φέτος με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που έχουμε και τον τρόπο που θέλουμε να παίξουμε, με γενναίες αποφάσεις δίνουμε σε όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο ένα άριστο χλοοτάπητα».

Για την παρουσία του κόσμου: 
«Είμαι ικανοποιημένος εν μέρει, όμως αυτή δεν είναι η δυναμική της ομάδας μας. Έχουμε παίξει με 12-15 χιλιάδες κόσμο, το επόμενο εντός παιχνίδι είναι ορισμένο για το απόγευμα της Δευτέρας και τα καλά αποτελέσματα φέρνουν τον κόσμο στο γήπεδο και αφαιρούν τα άλλοθι».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top