Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Αλέξης Μιχαήλ, αναφέρθηκε στον αγώνα της ΑΕΛ στην Τούμπα, αλλά και για το ντέρμπι Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ, μιλώντας στον FOCUS 103,6 FM. Αναλυτικά ο Αλέξης Μιχαήλ:
-“Στην Τούμπα κάναμε μια αξιοπρεπή εμφάνιση και ήμασταν αρκετά καλοί απέναντι σε μια ομάδα, που είχε συγκεκριμένο στόχο, να μας κερδίσει… γρήγορα και να σκεφτεί τον επόμενο αντίπαλο, αλλά δεν τον αφήσαμε να το πετύχει. Ήθελαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ να βάλουν και δεύτερο γκολ για να κλειδώσουν το ματς, δεν τα κατάφεραν και το άγχος που τους μεταδώσαμε, έφτασε μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Είδατε τι έπαθε ο Ολυμπιακός με τον Πανιώνιο…”

-“Ο Σφιντέρσκι είναι υψηλής ποιότητας παίκτης, αλλά οι φορ του ΠΑΟΚ έχουν τη δυνατότητα να υποδέχονται ή να συμμετέχουν σε 25-30 τελικές, άρα είναι δοκιμασμένοι σε κάτι τέτοιο και στο γκολ ο Σφιντέρσκι έβαλε τη μπάλα στα δίχτυα με τις τάπες των παπουτσιών, αλλά ο φορ γι αυτό είναι, να εκμεταλλεύεται ανά πάσα στιγμή την ευκαιρία που θα του παρουσιαστεί”.

“Μου άρεσε ο Μίσιτς από τον ΠΑΟΚ, είναι πολύ σταθερός παίκτης, ενώ και ο Βιεϊρίνια πήγε πολύ καλά, αν και πιστεύω ότι δεν είναι 100% έτοιμος και θα ανεβεί ακόμη περισσότερο. Ο Λημνιός επίσης βρήκε το δρόμο του, είναι πάρα πολύ καλός φέτος”.

-“Θα γίνει ωραίο παιχνίδι στο Φάληρο, μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, όπου λόγω έδρας έχει ένα πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός, πιστεύω όμως ότι παίζει ρόλο, ψυχολογικά, η γκέλα με τον Πανιώνιο και πιστεύω ότι θα δώσει μεγαλύτερη βάση στο ματς με τον ΠΑΟΚ και όχι με την Τότεναμ. Θα γίνει ανοιχτό παιχνίδι την Κυριακή και ο Ολυμπιακός το βλέπει σαν τελικό, νομίζω ότι δεν το βλέπει έτσι ο ΠΑΟΚ, αλλά σίγουρα θα παίξει κι αυτός για να κερδίσει”.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top