Αγωνιστικός απολογισμός Σαββατοκύριακου για τα τμήματα μπάσκετ της ΑΕΛ.
Το παιδικό τμήμα των Νέων ΑΕΛ έκανε την 3η συνεχόμενη νίκη για το παιδικό πρωτάθλημα αντιμετωπίζοντας την ομάδα της Ελασσόνας στην ομώνυμη πόλη.
Τα παιδιά έδειξαν πάθος, όρεξη και διάθεση για μπάσκετ με αποτέλεσμα στο δεύτερο ημίχρονο να ανεβάσουν ρυθμό και να φύγουν με το ροζ φύλλο αγώνα.
Ελασσόνα vs Νέοι ΑΕΛ : 46 - 54
Δεκάλεπτα : 12-12, 28-25, 37-38, 46-54.
Νέοι ΑΕΛ (Οικονόμου): Σοφρας, Γκόλιας, Κερμελίδης, Ταμπάρης, Ροκουδης, Κωτούλας, Κανάκης, Ακρίβος, Λίβας, Φασλής, Βουρβούλιας, Αναγνωστόπουλος.

Οι έφηβοι του σωματείου μας έστω και με πολλές ελλείψεις αλλά με την προσθήκη παίδων γεννηθέντων το 2005 κέρδισε την αντίστοιχη ομάδα του Πλατυκάμπου για το εφηβικό πρωτάθλημα. Οι αθλητές μας μπήκαν δυναμικά και από την αρχή κυριάρχησαν στο παρκέ. Η συνέχεια ήταν ανάλογη και οι μικροί παίδες μπήκαν και αυτοί στο ρυθμό του παιχνιδιού και έβγαλαν ενέργεια και όρεξη για μπάσκετ.

Νέοι ΑΕΛ - Πλατύκαμπος : 69 - 35
Δεκάλεπτα : 18-06, 34-13, 55-25, 69-35
Νέοι ΑΕΛ (Αμδίτης) : Σκριαπας, Κρεμμύδας, Τσέλιος, Ραχμάνης Π., Ραχμάνης Ν., Ντεουδης, Κωστογολιδης, Τσιντζιλωνης.

Το ανδρικό τμήμα των Νέων ΑΕΛ της Ακαδημίας μας αντιμετώπισε την ομάδα της Ανάληψης Βόλου. Οι νεαροί αθλητές μας προσπάθησαν να είναι ανταγωνιστικοί αλλά η αντίπαλη ομάδα ήταν πιο έμπειρη και δυνατή αποδεικνύοντας ότι είναι ένα από τα φαβορί για άνοδο. Η ροή του αγώνα έδωσε την ευκαιρία να χρησιμοποιηθούν παίδες για την απόκτηση εμπειριών αφού στόχος της Ακαδημίας μας είναι η ανάδειξη αθλητών της Ακαδημίας μας.

Για την ιστορία:
Νέοι ΑΕΛ - Ανάληψη 42-76
Δεκάλεπτα: 9-20, 16-41, 24-60, 42-76
Νέοι ΑΕΛ(Αμδίτης-Βαγιόπουλος) Τζιμόπουλος , Σάλλας , Τσέλιος , Ραχμάνης, Φασλής , Ταμπάρης Ι , Ταμπάρης Σ., Οικονόμου , Μακρής , Γαβρογιάννης , Κρεμμύδας .
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top