Η ΠΑΕ ΑΕΛ και ο ιδιόκτητης της κ. Αλέξιος Κούγιας, όπως είναι γνωστό, είναι θύματα ακραίων παράνομων συμπεριφορών από μία εγκληματική οργάνωση, η οποία έχει αρχηγούς σκληρούς Αλβανούς κακοποιούς, οι οποίοι σε κάθε παιχνίδι είτε Πρωταθλήματος είτε Κυπέλλου, ιδιαίτερα με παιχνίδια που έχουν σημαντικό βαθμολογικό ενδιαφέρον και ιδιαίτερη προβολή από την τηλεόραση, σκοπεύουν στον εκβιασμό μας για τις παράνομες οικονομικές επιδιώξεις τους. Στο τελευταίο παιχνίδι μας με την Καλαμάτα, κατόπιν παρακλήσεως δεκάδων γονέων που έχουν διαρκείας με τα παιδιά τους και οι οποίοι δήλωσαν ότι κινδυνεύει η ζωή τους και η ζωή των παιδιών τους από τη δράση των συγκεκριμένων κακοποιών στην ανατολική εξέδρα, μετέβη μόνος του ο κ. Κούγιας χωρίς καμία προστασία στην ανατολική εξέδρα και όπου ιδίοις όμμασι διαπίστωσε το τι ακριβώς παράνομες πράξεις έκαναν αυτοί οι κακοποιοί εις βάρος των οπαδών μας και ποιοι είναι οι αρχηγοί τους, αυτοί που παρασύρουν τα 14χρονα και 15χρονα παιδιά σε αυτές τις συμπεριφορές.

Σήμερα η ΠΑΕ ΑΕΛ στον έναν εκ των ηγετικών στελεχών αυτής της εγκληματικής ομάδος τον Λευτέρη Μπέτση κοινοποίησε απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο και συγχρόνως τα όσα αναφέρει για τη δράση αυτής της εγκληματικής ομάδας τα κοινοποίησε στον Εισαγγελέα Εφετών Λάρισας, κ. Σταμάτη Δασκαλόπουλο και στο Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή, κ. Αστέριο Μαντζιώκα για την αυτεπάγγελτη παρέμβαση τους, αφού πρόκειται για κακουργηματικές πράξεις ώστε να κινητοποιήσει τη Δικαιοσύνη και την Αστυνομία προς τους συγκεκριμένους δράστες και να συλληφθούν επ΄ αυτοφώρω στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο.

Το κείμενο του συγκεκριμένου δικογράφου το δημοσιοποιούμε ώστε να νιώσουν ασφαλείς πλέον οι ανυπεράσπιστοι μέχρι σήμερα οπαδοί μας.
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top