Ήταν ένα παιχνίδι που η ΑΕΛ Καναδά υποτίθεται ότι θα κέρδιζε εύκολα τους Ρουμάνους, και το έκανε. Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΛ κυριάρχησε πλήρως και προηγήθηκε 0-4. Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν διαφορετικό. Έλλειψη αλληλοκάλυψης και λάθη κόστισαν στην ΑΕΛ και οι Ρουμάνοι πέτυχαν τέσσερα (4) τέρματα. Τα καλά νέα ήταν ότι η ΑΕΛ πέτυχε άλλα τρία (3) τέρματα. Μπορεί η ΑΕΛ να μην κινδύνευσε, αλλά το άναρχο παιχνίδι στοίχισε. Τελικό σκορ 4-7 για τους «βυσσινί».
Τα τέρματα της ΑΕΛ πέτυχαν οι Τόμσον (3), Άντριου, Πονς, Καμάγιο, Αλμένταρεθ.

«Παίξαμε το παιχνίδι μας στο πρώτο ημίχρονο. Είναι επικίνδυνο όταν παίρνεις τέτοια διαφορά στο μισό του αγώνα. Υπάρχει πάντα ο φόβος της χαλάρωσης. Οι παίκτες μου γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν. Κρατάμε τη νίκη και παίρνουμε το μάθημά μας. Συνεχίζουμε.», ανέφερε ο Μίλτον Γουγουλιάς.

Η ΑΕΛ που διέθετε την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας και είχε δεχτεί μόλις έξι (6) τέρματα σε ισάριθμους αγώνες δέχτηκε τέσσερα (4) σε αγώνα με την τελευταία ομάδα της κατηγορίας. Η PCL, συγκάτοικος της ΑΕΛ στη βαθμολογία, κέρδισε τη Jagiellonia 2-1. Τώρα έρχεται η ώρα της αλήθειας, η ώρα που θα δείξει τι μπορεί να καταφέρει η ομάδα την τρέχουσα περίοδο. Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019 η ΑΕΛ αντιμετωπίζει την PCL, ενώ την 3η Ιανουαρίου 2020 έρχεται ο επόμενος καθοριστικός αγώνα με αντίπαλο τους Αλβανούς οι οποίοι τώρα ακολουθούν στον ένα (1) βαθμό.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top