Καλημέρα φίλες και φίλοι του πάμε στοίχημα! Ακόμα μία μέρα στη δουλειά, ακόμα μία Κυριακή ενόψει και ένα Σάββατο που πέρασε, στο οποίο δεν είχαμε τις εκπλήξεις της Πέμπτης ή της Παρασκευής και όλα κύλησαν ομαλά. Η αλήθεια είναι ότι τη χθεσινή ημέρα όλα ήταν φυσιολογικά από στοιχηματικής άποψης, δεν είχαμε κάτι παράξενο, τα περισσότερα φαβορί στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα κέρδισαν, κάποια σερί διατηρήθηκαν ενώ άλλα έσπασαν. Σήμερα Κυριακή, έχουμε ένα κουπόνι μπροστά μας πλήρες, πολλές επιλογές να υπάρχουν σε αυτό, σίγουρα υπάρχουν παγίδες και παρόλο που δεν το θεωρώ σκόπιμο, εκτός των ομάδων που δεν είχαν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα, θα έχουμε και ομάδες που έπαιξαν στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Συγκεκριμένες επιλογές με καλές αποδόσεις λοιπόν, και πάμε ευθύς αμέσως να αναλύσουμε τις προτάσεις μας. Μίντιλαντ-Όορχους (19:00):
Ξεκινάμε με το παιχνίδι από την αγαπημένη Δανία, ανάμεσα στην πρωτοπόρο Μίντιλαντ και την Όορχους. Η Μίντιλαντ είναι εξαιρετική φέτος, κέρδισε και την Μπρόντμπι εκτός έδρας, με μια άνετη νίκη, ίσως την πιο επικίνδυνη έδρα της Δανίας αυτήν την στιγμή και έχει βάλει πλώρη να χτίσει μια διαφορά ασφαλείας από την Κοπεγχάγη. Ήδη απέχει η πρωτευουσιάνα 7 βαθμούς από την πρώτη Μίντιλαντ. Η γηπεδούχος εντός έδρας είναι καταπληκτική, έχει μόνον μια ήττα, ανέλπιστη θα λέγαμε, από την Οντένσε αλλά έπειτα μόνο νίκες με τρόπο πειστικό και αδιαμφισβήτητο. Έχει μακράν την καλύτερη άμυνα και την 4η καλύτερη επίθεση στην κατηγορία και δεν έχει βρεθεί ομάδα να την απειλήσει. Υπάρχουν πλέι οφ φέτος, κανονικά, αλλά δεν θεωρώ ότι η Μίντιλαντ θα απειληθεί. Η Όορχους είναι η ανερχόμενη δύναμη φέτος κάνοντας καταπληκτικό πρώτο γύρο και εντυπωσιάζοντας το κοινό έχει φτάσει στην 3η θέση. Είναι η 2η πιο φορμαρισμένη ομάδα, η 3η καλύτερη εκτός έδρας ομάδα και σκοράρει σχεδόν σε κάθε έδρα. Επικίνδυνη αν υποτιμηθεί και ικανή για τη ζημιά σε κάθε ματς. Η Μίντιλαντ έχει 5 βασικούς παίκτες αμφίβολους και δε θα τη στηρίξω. Πάμε σε άλλη λύση.              GG στο 1.83 (Stoiximan).

Φιορεντίνα-Ίντερ (21:45): 
Συνεχίζουμε με το Καμπιονάτο και το πολύ σημαντικό παιχνίδι της Φιορεντίνα. Η γηπεδούχος υποδέχεται την πρωτοπόρο Ίντερ, έχει ανάγκη τους βαθμούς και θα αγωνιστεί χωρίς το μεγάλο της αστέρι, Φραν Ριμπερί, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και θα λείψει. Έχει εξαιρετική παράδοση με την Ίντερ και είναι η ομάδα που σταμάτησε την Γιουβέντους φέτος φέρνοντας 0-0. Όμως το μεγαλύτερο πρόβλημα τη φετινής Φιορεντίνα είναι η επίθεση, η οποία χωλαίνει. Η Ίντερ από την άλλη είναι πολύ δυνατή. Έχει επενδύσει φέτος σε παίκτες-κλειδιά, σημαντικές προσωπικότητες που έχουν πάει ένα βήμα παρακάτω την ομάδα σε συνδυασμό πάντα με τον προπονητή Κόντε που ταίριαξε την φιλοσοφία του με τον σύλλογο. Είναι πρώτη με 2 βαθμούς διαφορά από την Γιουβέντους, η οποία αναμένεται να κερδίσει. Αν η Ίντερ θέλει τίτλο πρέπει να περάσει από τέτοιες έδρες. Πρόκειται για την πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας, την πιο σταθερή, την πιο καλή αμυντικά και αξιόπιστη επιθετικά. Η νίκη είναι μονόδρομος και μπορεί να την πάρει. Η Φιορεντίνα θα παλέψει αλλά ο αγώνας δεν είναι απλός. Είναι φαβορί λόγω έδρας και προϊστορίας, αλλά το διπλό είναι άκρως θελκτικό. Κοντράρουμε τους ‘’Βιόλα’’. 2 στο 2.08 (Stoiximan). Καλή σας τύχη!!

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top