Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος και χρόνια πολλά! Ολοκληρώνεται σιγά σιγά η χρονιά του 2019, μια χρονιά με πολλές εκπλήξεις, πολύ θέαμα και πολλά γκολ.  Όμως, η χρόνια μπορεί να ολοκληρώνεται όχι όμως και η σεζόν καθώς ακόμα έχουμε το δεύτερο γύρο πολλών πρωταθλημάτων σε εξέλιξη ενώ ήδη κάποια, όπως του Βελγίου, της Τουρκίας και της Αγγλίας διεξάγονται και τώρα στις γιορτές. Το κουπόνι μας αν και γιορτινό δεν έχει να ζηλέψει και πολλά σε σχέση με άλλες ημέρες αφού έχουμε επιλογές έστω και αν αυτές είναι συγκεκριμένες. Αποκλείοντας το πρωτάθλημα της Τουρκίας και της β' Ιταλίας, που και αυτό δίνει το παρόν, θα πάμε σε ένα ίσως πιο προβλέψιμο και σαφώς ποιοτικότερο πρωτάθλημα αυτό της Αγγλίας. Έχουμε λοιπόν για σήμερα επιλογές από την Πρέμιερ λιγκ στοχεύοντας στα γκολ και σε ένα σημείο. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας και την ανάλυση: Άρσεναλ-Τσέλσι  (16:00):
Πρώτη επιλογή το μεγάλο λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα σε δύο παραδοσιακές ομάδες του Νησιού, την Άρσεναλ του Αρτέτα πλέον και την Τσέλσι. Οι «μπλε» γνώρισαν ακόμα μια βαριά ήττα προ ημερών με θύτη την Σαουθάμπτον αυτήν τη φορά καταφέρνοντας να…»αναστήσουν» κάθε πεσμένη και βασανισμένη ομάδα στην κατηγορία. Το κακό ως και περίεργο για αυτούς ήταν ότι δεν σκόραραν απέναντι στους «Αγίους» χάνοντας με 0-2!! Πλέον, έχουν υποχωρήσει αρκετά και χρειάζονται οπωσδήποτε βαθμούς για να προσεγγίσουν και πάλι την πεντάδα που οδηγεί στην Ευρώπη. Σκοράρουν εκτός έδρας, είναι επικίνδυνη ομάδα και επιθετική. Μάλιστα, εκτός έδρας παρουσιάζεται καλή αμυντικά. Η Άρσεναλ από την άλλη, έχει πλέον τον Μιγκέλ Αρτέτα στον πάγκο, οποίος μετά δύο σερί ισοπαλίες που αρχικά δεν είναι αρνητικές. Καλά αποτελέσματα αλλά πρόβλημα στο γκολ αφού με την Έβερτον έμεινε στο 0 ενώ με την Μπράιτον στο 1-1. Ο Αρτέτα καλείται να βρει ισορροπίες μεταξύ άμυνας και επίθεσης αφού η Άρσεναλ πρέπει να προσεγγίσει την πεντάδα, από την οποία απέχει, αν θέλει ευρωπαϊκό εισιτήριο ξανά. Μεγάλο ντέρμπι με κίνητρο, αμφότερες σκοράρουν και βάσει προϊστορίας προσφέρουν γκολ. Πάμε στο over 2.5 στο 1.53 (Stoiximan).
Βρείτε όλες τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες εδώ!

Μάντσεστερ Σίτι-Σεφιλντ Γιουνάιτεντ (20:00): 
Η Σίτι γνώρισε ακόμα μια ανέλπιστη και οδυνηρή ήττα με ανατροπή-σοκ αυτή τη φορά από την Γούλβς με 3-2!! Προηγήθηκε με 0-2, έμεινε με 10 παίκτες, οι «Λύκοι» πίεσαν, γύρισαν το ματς παίζοντας συγκλονιστικά και καθηλωτικά σε 3-2 και έφτασαν στις ευρωπαϊκές θέσεις. Η ομάδα του Γκουαρδιολα έμεινε 3η, πίσω από την Λέστερ και πια χάνει το τρένο του πρωταθλήματος. Οπωσδήποτε όμως απέναντι στην σκληροτράχηλη και μαχητική Σέφιλντ θέλει νίκη και δη πειστική ώστε να διατηρηθεί ψηλά και να αποκτήσει ψυχολογία. Η Σέφιλντ είναι ομάδα του προπονητή, σχετικά μονοδιάστατη ομάδα, θαρραλέα όμως και έχει κάνει μέχρι στιγμής ανέλπιστα καλή χρονιά. Διεκδικεί επάξια μια θέση στην Ευρώπη και για νεοφώτιστη ουδείς το περίμενε. Δε θα έχει απουσίες σήμερα και θα επιδιώξει να κάνει το παιχνίδι της. Έχει πλάνο, παίζει καλά, είναι ικανή ομάδα αλλά η Σίτι εντός περιμένω να κερδίσει με άνεση και ελπίζω σε ξέσπασμα αντίστοιχο του 6-0 το 1999 σε ένα τρομερό ματς τότε. Πάμε στον συνδυασμό λοιπόν, 1+over 2.5 στο 1.65 (Stoiximan). Καλή τύχη!! 
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top