Δείτε αναλυτικά τι είπε ο προπονητής της ΑΕΛ, Μιχάλης Γρηγορίου, στην συνέντευξη Τύπου, με αφορμή την αναμέτρηση με την Καλαμάτα.
«Δυστυχώς για εμάς είμαστε το πρώτο θύμα έκπληξης στο θεσμό του Κυπέλλου. Μόνοι μας όμως βάλαμε τον εαυτό μας σ’αυτή τη θέση από το πρώτο ματς στη Καλαμάτα. Αποδείχθηκε πως δεν ήταν ανατρέψιμο», είπε αρχικά. Και συνέχισε.  «Προσπαθήσαμε στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στην κλειστή άμυνα που περιμέναμε να δούμε να δώσουμε πλάτος, να επιχειρήοσυμε σουτ και να κάνουμε πλαγιοκοπήσεις. Δεν ήμασταν όμως τόσο πιεστικοί στο πρώτο ημίχρονο, όσο απαιτούσε ένα τέτοιο ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν σαφώς καλύτεροι, ρισκάραμε ενώ κι ο αντίπαλος τερματοφύλακας ήταν σε πάρα πολύ καλή μέρα. Αν είχαμε πετύχει κι ένα δεύτερο γκολ θα διεκδικούσαμε με διαφορετικές αξιώσεις την πρόκριση. Παρά τις πολλές τελικές δεν καταφέραμε να πετύχουμε ένα δεύτερο τέρμα και να το κυνηγήσουμε έως το τέλος. Δείξαμε όμως πως το πιστεύαμε, το θέλαμε και παλέψαμε να το διεκδικήσουμε. Δεν τα καταφέραμε και είμαστε αναγκασμένοι να συνεχίσουμε».

Κλείνοντας ανέφερε πως «πλέον κοιτάμε το ματς της Κυριακή στη Τρίπολη, όπου θα στρέψουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα».
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top