Δείτε αναλυτικά τι είπε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Έργκους Κάτσε, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο. Αναλυτικά ο Έργκους Κάτσε
«Η αλήθεια είναι ότι μπήκαμε από την αρχή πολύ δυνατά, γιατί ξέραμε και εμείς ότι αυτό το παιχνίδι έπρεπε να το κερδίσουμε, επειδή από εκεί που ήμασταν 5η, 4η πήγαμε στην 10η θέση. Οπότε είχαμε την ευκαιρία σήμερα και από την αρχή μπήκαμε και δεν είχαμε στο μυαλό να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε, θέλαμε να κερδίσουμε κι ας μην παίζαμε καλά. Και η αλήθεια είναι ότι μπήκαμε στο πρώτο ημίχρονο πολύ δυνατά, βάλαμε δύο γκολ και κρατήσουμε το σκορ».

Έκανες ένα καταπληκτικό παιχνίδι, από την αρχή μέχρι το τέλος, πήρες το χειροκρότημα του κόσμου, το είχες ανάγκη ένα τόσο καλό παιχνίδι;
«Η αλήθεια είναι ότι κόσμος πάντα βοηθάει όλους τους παίκτες και ειδικά ψυχολογικά. Θέλω να τους ευχαριστήσω, γιατί από την πρώτη μέρα που ήρθα εδώ, με βοηθάνε και εμένα και τον Ουάρντα που ήρθανε και όλα τα παιδιά. Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε σήμερα γιατί ξαναανεβήκαμε πάλι στην θέση που ήμασταν και πιο πριν».

Εμφανίσεις καλές για εσένα, στέλνεις και το δικό σου ξεχωριστό μήνυμα:
Εγώ προσπαθώ παιχνίδι με παιχνίδι να είμαι καλύτερος. Δεν θέλω να λέω πως σήμερα είναι το ταβάνι μου και τέτοια. Προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι να βελτιώνομαι και να μαθαίνω. Θέλω παιχνίδι με παιχνίδι να είμαι καλύτερος».

Και ευχές για τις γιορτές:
Θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές. Ειδικά αυτές τις μέρες όλοι να είναι μαζί με τις οικογένειες τους, τους εύχομαι καλές γιορτές, καλή χρονιά κιόλας. Αυτό».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top