Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος! Ολοκληρώθηκαν όλοι οι αγώνες είτε πρωταθλημάτων είτε κυπέλλων είτε φιλικών και πλέον για τρεις μέρες θα μας απασχολήσουν οι ευρωπαϊκοί, διασυλλογικοί αγώνες. Τελευταία αγωνιστική σε Champions League και Europa League με πολλές προκρίσεις να κρίνονται, πολλές ομάδες και όμιλοι να μην έχουν κλείσει με τις υποχρεώσεις τους και το κίνητρο περισσεύει. Σήμερα , έχουμε καλές αποδόσεις. Έχουμε επιλογές για να ασχοληθούμε, έχουμε έδαφος και φυσικά θα πάμε με το κίνητρο και με δυνατότητα των ομάδων να προκριθούν. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας:

Ίντερ – Μπαρτσελόνα (22:00):
Ξεκινάμε με το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, της βραδιάς και φυσικά του 6ου ομίλου ανάμεσα σε δύο πολύ μεγάλες ομάδες που δεν χρειάζονται συστάσεις. Η Ίντερ με τον Κόντε στον πάγκο της έχει αναμορφωθεί και παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο, είναι πρώτη στην Ιταλία και θέλει να συνεχίσει και την νέα χρονιά στην φάση των 16 της διοργάνωσης. Πρέπει να κερδίσει σήμερα για να μην την ενδιαφέρει το αποτέλεσμα της ισόβαθμης Ντόρτμουντ ώστε να πάρει αυτή την νίκη –πρόκριση. Στα 8 παιχνίδια για το Champions League που έχουν δώσει οι δύο αυτές ομάδες τα 5 ήρθαν under 2.5 τα 3 Over 2.5. Συγκεκριμένα και το φετινό παιχνίδι στο Καμπ Νουν απόντος του Μέσι εκτιμώ ότι δε θα είχε λήξει 2-1 και δε θα βλέπαμε 3 γκολ συνολικά. Ο Αργεντινός λείπει σήμερα και η Μπαρτσελόνα όταν λείπει είναι πραγματικά άλλη ομάδα. Έχει προκριθεί και μάλιστα ως πρώτη, άλλες απουσίες δεν φαίνονται και επειδή σε 8 μέρες έχει και το ‘’κλάσικο’’ δεν αποκλείεται να ξεκουράσει παίκτες ο τεχνικός της Καταλανικής ομάδας. Η  Ίντερ καίγεται και αν δεν κερδίσει βολεύεται είτε με ισοπαλία και μη νίκη της Ντόρτμουντ που παίζει εντός με Σλάβια, είτε με ήττα δική της και ήττα της Ντόρτμουντ. Θεωρώ ότι έχει τα φόντα, την ομάδα, την έδρα και μια πολύ καλή ευκαιρία να κερδίσει. Προσωπικά, επειδή πολλά γίνονται θα πάμε στα γκολ. Περιμένω σφιχτό ματς και χωρίς να αυξηθεί ο ρυθμός. Under 2.5 στο 2.40 (Stoiximan).

Ντόρτμουντ-Σλάβια Πράγας (22:00):
Την ίδια ώρα φυσικά για τον ίδιο όμιλο το ματς της Ντόρτμουντ η οποία αν δεν κερδίσει θέλει είτε ισοπαλία δική της και ήττα της Ίντερ ή σε περίπτωση ακόμα και δικής της νίκη θέλει ισοπαλία ή ήττα επίσης της Ίντερ. Αν κερδίσει η Ντόρτμουντ και η Ίντερ, οι Βεστφαλοί θα πάνε στο Europa League. Τα σενάρια τα είπαμε και παραπάνω και επειδή προσωπικά πιστεύω ότι η Ντόρτμουντ και θα κερδίσει και θα το κάνει με άνεση για να είναι σίγουρη και για να αποζημιώσει για παν ενδεχόμενο τους φίλους της θα πάμε στον συνδυασμό: 1+over 2.5  στο 1.70 (Stoiximan).

Μπενφίκα-Ζενίτ (22:00):
Ολοκληρώνουμε με το παιχνίδι του 7ου ομίλου ανάμεσα στην Μπενφίκα, που δεν καταλαβαίνω γιατί δίνεται φαβορί τόσο πολύ, και την Ζενίτ. Οι Πορτογάλοι έχουν πολύ καλή παράδοση με τους Ρώσους, αλλά φέτος ειδικά εντός στις ευρωπαϊκές τους αναμετρήσεις δεν εντυπωσιάζουν και δείχνουν αδυναμίες. Η Ζενίτ έχει ξεφύγει στην Ρωσία ψηλά και μπορεί να προετοιμαστεί κατάλληλα για το ματς αυτό. Δίνεται υψηλά σε διπλό και ισοπαλία και επί της ουσίας για να προκριθεί θέλει νίκη ή και ισοπαλία ακόμα και ταυτόχρονα να μην κερδίσει η Λυών, αν η Ζενίτ δεν μπορέσει να πάρει νίκη. Στην χειρότερη πηγαίνει στο Europa League. Προφανώς θα την στηρίξουμε για το καλό και σταθερό της πρόσωπο. Χ2 Δ στο 1.76 (Stoiximan).
Αυτά ήταν τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος στο Champions League. Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!!
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top