Δείτε αναλυτικά τι είπε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Φατιόν Αντόνι, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Βόλο, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι. Αναλυτικά ο Φατιόν Αντόνι:
«Σίγουρα παλεύουμε κάθε ματς, όπως έχουμε δείξει. Αν και βρεθήκαμε για τρίτη φορά, σε ματς που γυρίσαμε, πίσω στο σκορ. Έχουμε πολύ καλή ομάδα, καταρχάς, είμαστε μαχητές. Παίζουμε με πάθος και δεν εγκαταλείπουμε ποτέ και αυτό μας δίνει δύναμη για να συνεχίζουμε μέχρι το 95′.

Για τρίτη φορά ανατροπή, αυτό δείχνει την νοοτροπία της ομάδας, αυτό σας χαρακτηρίζει:
«Κοιτάξτε, εκτός ότι είμαστε μαχητές, έχουμε δείξει ότι παίζουμε κιόλας. Έχουμε βάλει αρκετά γκολ, αν και έχουμε δεχθεί, προσφέρουμε θέαμα. Μας αρέσει το καλό ποδόσφαιρο, αλλά πάνω από όλα χρειάζεται και το πάθος μέσα στο ποδόσφαιρο, γι’ αυτό καταφέρνουμε συνέχεια, παίρνουμε αυτό που θέλουμε στο τέλος.

Αυτή η νίκη σας κρατάει ψηλά. Πόσο σημαντική είναι αυτή ή νίκη:
«Σίγουρα είναι πολύ σημαντική αυτή η νίκη που κάναμε, μας κρατάει στην εξάδα. Στόχος μας είναι παιχνίδι με παιχνίδι να είμαστε εκεί και στο τέλος θα δούμε».

Για το δικό σου γκολ, επανέρχεσαι μετά από το περασμένο πρωτάθλημα 30 Μαρτίου ήταν η τελευταία φορά με τον Αστέρα Τρίπολης: 
«Ναι ναι είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ. Το αφιέρωσα στην κοπέλα μου και την οικογένεια μου. Εντάξει έτυχε έβαλα το γκολ, το σημαντικό είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Για τον σεισμό στην Αλβανία και το πως το βιώνεις αυτό εσύ και η οικογένεια: 
«Σίγουρα η Αλβανία είναι η χώρα καταγωγής μου. Για μένα Αλβανία-Ελλάδα είναι το ίδιο. Τις αγαπάω και τις δύο πάρα πολύ. Οι άνθρωποι εκεί περνάνε δύσκολες στιγμές. Ήταν ένα σοκ, είχαμε πολλούς νεκρούς, μακάρι να συνέλθουν γρήγορα, αν και οι ζωές δεν επιστρέφουν και θα ήθελα να σταθώ στο φιλικό που θα κάνουμε. Με πρωτοβουλία της ομάδας και του προέδρου μας θα είναι ένα πολύ ωραίο γεγονός, για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε, όσο μπορούμε, γιατί άλλωστε ξέρουμε, ποδόσφαιρο=ανθρωπιά. Έχουμε μάθει να βοηθάμε ο ένας τον άλλο και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε».

Ευτυχώς για τη δικιά σου οικογένεια, είστε μακρυά από το σημείο της καταστροφής, αλλά δεν σημαίνει τίποτα αυτό, με την έννοια ότι πολλοί άλλοι έχουν δοκιμαστεί. Το γκολ μήπως πηγαίνει και σε αυτούς:
«Εννοείται, εννοείται, εννοείται, εννοείται και το παιχνίδι γενικά της ομάδας που παίξαμε έτσι πάει και σε αυτούς. Είναι δύσκολο να βλέπεις ανθρώπους, να ψάχνουν κάτω από τα μπάζα για ανθρώπους, για συγγενείς τους. Είναι εντάξει βαρύ».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top