Έξαλλος ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, με την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας του στο ματς με τον Ολυμπιακό, ξεκαθάρισε ότι δεν θα ανεχτεί την αδιαφορία και προανήγγειλε αποχωρήσεις. Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Live Sport» τόνισε ότι τον Ιανουάριο θα αποχωρήσουν έξι ποδοσφαιριστές ανάμεσα στους οποίους θα είναι και βασικοί.
Συγκεκριμένα ανέφερε: «Θα είμαι απόλυτα ξεκάθαρος. Αυτά δεν περνάνε στην ΑΕΛ! Ασχολούμαι τόσα χρόνια με το ποδόσφαιρο και αυτό που είδα με τον Ολυμπιακό είναι ανεπίτρεπτο. Δεν είναι το γεγονός πως δεχτήκαμε τέσσερα γκολ, αλλά ο τρόπος με τον οποίο τα δεχτήκαμε. Σαν να λέμε... περάστε».
Στη συνέχεια πρόσθεσε πως θα γίνουν ανακατατάξεις στο ρόστερ. «Σύντομα θα υπάρξουν σημαντικές ανακοινώσεις για αποχωρήσεις. Μετά τους Γιάκο, Ρίστιτς, Χότζαλι, Χαλκιαδάκη θα αποχωρήσουν ακόμα έξι ποδοσφαιριστές του ρόστερ και μέσα σε αυτούς θα είναι και βασικοί. Την αδιαφορία δεν την ανέχομαι. Όσο για τον Γενάρη, θα γίνουν 3 με 4 προσθήκες. Υπάρχουν πολλοί παίκτες που αμείβονται αδρά και προσφέρουν ελάχιστα».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top