Δείτε αναλυτικά τι είπε ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου, Γιάννης Μασούρας, για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι. Αναλυτικά ο Γιάννης Μασούρας
«Εντάξει νομίζω πως ήρθαμε εδώ να διεκδικήσουμε κάτι καλό. Από εκεί και πέρα, όπως στα περισσότερα παιχνίδια, χάνουμε ένα ημίχρονο, είτε το πρώτο, είτε το δεύτερο και μετά κυνηγάμε πάντα το σκορ. Νομίζω ότι στο δεύτερο ημίχρονο βγήκαμε έξω δείξαμε ποιος είναι ο Πανιώνιος και τι μπορεί να κάνει. Εντάξει δεν τα καταφέραμε να κερδίσουμε κάποιο γκολ, ούτε να πάρουμε κάποιο βαθμό. Συνεχίζουμε πρέπει μετά τις διακοπές να συγκροτηθούμε και να δούμε τι θα κάνουμε μέχρι το τέλος της χρονιάς».

Στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιάσατε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, έχει να κάνει και λίγο με τον ποδοσφαιρικό εγωισμό που βγάλατε:
«Νομίζω πως στα τελευταία παιχνίδια φαίνεται ο ποδοσφαιρικός εγωισμός της ομάδας και ποια είναι η ομάδα. Από εκεί και πέρα εντάξει τώρα στα αγωνιστικά θέλω να πω μέσα από την καρδιά μου ένα ευχαριστώ στον κόσμο της ΑΕΛ που από το πρώτο λεπτό μέχρι το 90' δεν σταμάτησε να βρίζει την οικογένεια μου και την μάνα μου».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top