Με ειρωνικό τρόπο απάντησε ο Αχιλλέας Μπέος στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ και του Αλέξη Κούγια, με νέα ανάρτησή του στο Facebook. Ο Δήμαρχος Βόλος τόνισε μάλιστα ότι το πέναλτι που καταλόγισε ο Βάτσιος υπέρ της ΑΕΛ δεν θα το έδινε ούτε ο Κούγιας. Αναλυτικά η ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου 1
«Δεν πρόκειται να απαντήσω και να σχολιάσω τις τόσο γλοιώδεις και εμετικές ανακοινώσεις του Αλέκου του ελληνικού ποδοσφαίρου και της ΑΕΛ.
Εγώ αναφέρθηκα στα εγκληματικά λάθη του ανεκδιήγητου διαιτητή σε βάρος της ομάδας της πόλης μου και σε κανέναν άλλο.
Άλλωστε για τον Αλέκο βοά η κοινωνία της Λάρισας που τον υπομένει. Εγώ τι θα μπορούσα να προσθέσω στα όσα καθημερινά κυριολεκτικά του σέρνουν;
Διασκεδαστική πάντως η αναφορά του στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαίδη! Μιλάει αυτός για παρουσίες μόνιμες όταν ο γνωστός δημοσιογράφος τον περιλαμβάνει στην λίστα με τα αναγκαία για το ντεκόρ της εκπομπής του. Τραπέζι, πολυθρόνες και σκαμπό, γλάστρες κλπ.»

Αναλυτικά η ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου 2
«Ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου με γνώσεις και εμπειρία τόσων ετών δεν μπορώ να ξεπεράσω το χειρουργείο, που αν και αστυνομικός στο επάγγελμα, «πέρασε» την ομάδα του Βόλου ο περιβόητος Βάτσιος στον χθεσινό αγώνα με την ΑΕΛ.
Ξεκαθαρίζοντας και πάλι ότι δεν έχω να καταλογίσω κάτι στην ΠΑΕ της γείτονας πόλης διατυπώνω με τρόπο κατηγορηματικό, κρίνοντας από τα πεπραγμένα του, ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής ήταν σε εντεταλμένη υπηρεσία. Το πέναλτι που έδωσε σε βάρος του Βόλου ούτε ο Κούγιας θα το έδινε!
Ελπίζω ότι οι διοικούντες το χώρο θα βρουν το θάρρος και θα στείλουν τον Βάτσιο εκεί που πρέπει. Μακριά, πάντως, από το ποδόσφαιρο και τη διαιτησία..
Ας μην ξεχνούν ότι είναι ο ίδιος διαιτητής που έδωσε προ δύο ετών το ιστορικό πέναλτι δύο ολόκληρα μέτρα έξω από την περιοχή!!! Και αν τον αφήσουν έτσι ασύδοτο, σύντομα θα ξαναζήσουμε τα ίδια και χειρότερα…».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top