Δείτε αναλυτικά τι είπε ο Σέρβος προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Μίλαν Ράσταβατς, για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ. Αναλυτικά ο Μίλαν Ράσταβατς
«Καλησπέρα σε όλους. Χαίρομαι που ανήκω και πάλι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μπήκαμε στο σημερινό ματς με κάποια προβλήματα. Και με το τέλος του αγώνα, μπορώ να πω ότι με το τέλος του αγώνα, κάποια από αυτά βρίσκονται στην επιφάνεια. Αλλά σχεδιάσαμε στις τρεις τελευταίες προπονήσεις μας, κάποια πράγματα που επίσης είδα στο παιχνίδι μας. Είμαι σίγουρος ότι οι ποδοσφαιριστές ας προσπάθησαν πολύ σήμερα και λυπάμαι που δεν πήραμε τη νίκη. Βάσει του αριθμού των ευκαιριών που είχαν οι δύο ομάδες, πιστεύω πως αξίζαμε τη νίκη. Σίγουρα, μπροστά μας έχουμε μια περίοδο που κάποια πράγματα θα πρέπει ν' αλλάξουν. Πρέπει να βελτιωθούμε και θα έρθουν και τα αποτελέσματα»

Θέλει να γίνει πιο συγκεκριμένος, όσον αφορά στα προβλήματα που ανέφερε πριν;
«Είδα πολλά προβλήματα. Δεν έχω πρόβλημα να είμαι ειλικρινής μαζί σας. Κάποια από αυτά έχουν να κάνουν με την αυτοπεποίθηση της ομάδας. Πρέπει να είμαστε πιο συγχρονισμένοι σαν ομάδα. Το πιο σημαντικό πρόβλημα, είναι το ότι πρέπει να δημιουργήσουμε το ένστικτο του νικητή, του "δολοφόνου" μέσα στο γήπεδο. Νομίζω ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα με καλούς παίκτες κι έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Δώστε μας λίγο χρόνο και είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωθούμε»

Για τους παίκτες που ήταν ανενεργοί και σήμερα αγωνίστηκαν:
«Ο Αστέρας Τρίπολης έχει πολλή καλή κουλτούρα όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο έχει μάθει να δουλεύει. Υπάρχουν επίσης καλές σχέσεις ανάμεσα σε όσους εργάζονται στο σύλλογο από οποιοδήποτε πόστο. Δεν υπάρχουν προβλήματα σ' αυτό το επίπεδο. Έκανα μια μικρή συνέντευξη σε κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά, προκειμένου να καθορίσουμε τους στόχους του κάθε ποδοσφαιριστή αλλά και τους στόχους της ομάδας γενικότερα. Γιατί δεν έχει σημασία ποιο είναι το πρόβλημα, η λύση είναι μόνο μια. Δουλειά, αλλά αποκλειστικά σε όσα οι παίκτες μας μπορούν να βελτιώσουν. Εχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας και θα υπάρχει χώρος για όλους τους ποδοσφαιριστές. Σ' όλο αυτό το διάστημα θα δούμε ποιοι έχουν θέση σ' αυτή την ομάδα, ποιοι θα είναι οι στόχοι της ομάδας, ποιοι μπορούν να βελτιωθούν και πόσο.»

Για το ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας με την έλευση του και με βάσει ότι διαθέτει εμπειρία από Ελλάδα:
«Ο ένας από τους στόχους είναι το ανήκουμε στο γκρουπ εκείνο των ομάδων που θα παλέψουν για την είσοδό τους στην εξάδα. Η θέση μας τώρα δεν είναι καλή αυτή τη περίοδο αλλά εμείς σκεφτόμαστε θετικά για το στόχο της εξάδας. Το Κύπελλο είναι μια άλλη διοργάνωση, στην οποία καθένας έχει ευκαιρίες. Δεν πρόκειται να διαλέξουμε κάποια διοργάνωση. Θα παίξουμε το ίδιο σε όλα τα ματς.»

Για τα προβλήματα που δημιούργησε στον Αστέρα ο Ασούμπρε και για το ότι έκανε μόλις 2 από τις 3 αλλαγές που είχε:
«Προσπαθήσαμε να εφαρμόσουμε κάποια πράγματα τις τελευταίες τρεις μέρες αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε και πολλά. Τα πράγματα πήγαν καλά για εμάς στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Δεν σχεδιάσαμε κάτι με βάση τον τρόπο που θα αγωνιζόταν η Λάρισα. Ημασταν επικεντρωμένοι στο δικό μας το παιχνίδι. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα δείχναμε ότι είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, τις ευκαιρίες και τις δυνάμεις για να ψάξουμε το γκολ της νίκης. Η εικόνα της ομάδας ήταν καλή και δεν ήθελα να το πειράξω αυτό.»

Η κατάσταση του Ντάνι Σουάρεθ:
«Ζαλιζόταν. Θα πρέπει να ξεκουραστεί κι έπειτα θα κάνουμε μια καλύτερη αξιολόγηση της κατάστασης.»

Του άλλαξε τα σχέδια η αναγκαστική αλλαγή:
«Οχι, βγάλαμε στόπερ και βάλαμε στόπερ. Δεν επηρεαστήκαμε στο τακτικό κομμάτι.»
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top