Η ΑΕΛ έκλεισε τον πρώτο γύρο στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με την ισοπαλία που πήρε στην Τρίπολη και σίγουρα είναι πολύ πιο ικανοποιημένη από τον σημερινό της αντίπαλο, τον Ατρόμητο, που είναι έξι θέσεις και τέσσερις βαθμούς πιο πίσω. Η ομάδα της Θεσσαλίας έχει χάσει μόνο δύο από τα δέκα τελευταία παιχνίδια της, αυτά από Λαμία και ΠΑΟΚ. Στα υπόλοιπα έχει πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες. Στην έδρα της δεν έχει δύο ίδια αποτελέσματα στη σειρά! Η συγκομιδή της είναι σχεδόν ισορροπημένη εντός και εκτός έδρας.

Ο Ατρόμητος θα έχει για δεύτερο παιχνίδι στον πάγκο του τον Σάββα Παντελίδη, μετά το εντός έδρας 2-2 με τον Άρη. Ο Ατρόμητος έχει μια νίκη στα πέντε τελευταία του παιχνίδια. Τις άλλες τρεις που έχει κάνει, τις πέτυχε σε διάστημα μικρότερο του ενός μήνα, από τις 28 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 27 Οκτωβρίου!

Ο Ατρόμητος είναι η ομάδα με τα περισσότερα γκολ στα παιχνίδια της, καθώς έχουν μπει 41. Έχει κάνει μια νίκη εκτός έδρας, αυτή στο Βόλο και από τότε έχει χάσει από ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Ξάνθη.

Ο Ατρόμητος έχει δημιουργήσει παράδοση τα τελευταία εννέα χρόνια στα παιχνίδια του με την ΑΕΛ. Δεν έχει χάσει τα οκτώ τελευταία, έχοντας κερδίσει τα πέντε. Η ΑΕΛ έχει να κάνει νίκη από τον Αύγουστο του 2010, 1-0 τότε σε πρεμιέρα πρωταθλήματος στο Αλκαζάρ. Στα 11 τελευταία μεταξύ τους η ΑΕΛ δεν έχει πετύχει περισσότερα από ένα γκολ.

Ο Ατρόμητος δεν έχει χάσει σε τρεις επισκέψεις δηλαδή στο νέο γήπεδο της Λάρισας. Έχει δύο νίκες και μια ισοπαλία. Στο Αλκαζάρ είχε πέντε ήττες και δύο ισοπαλίες, χωρίς να έχει νικήσει ποτέ εκεί.

Η ιστορία
Νίκες ΑΕΛ: 5
Ισοπαλίες: 9
Νίκες Ατρομήτου: 7

Με γηπεδούχο την ΑΕΛ
Νίκες ΑΕΛ: 5
Ισοπαλίες: 3
Νίκες Ατρομήτου: 2

Στον πρώτο γύρο
25.08.2019: Ατρόμητος – ΑΕΛ 1-1
(18’ σουτ Νάτσος – 44’ σουτ Μιλοσάβλιεβιτς. Ο Κρίστινσον απέκρουσε πέναλτι του Ούμπιδες)
Πέρσι
03.02.2019: ΑΕΛ – Ατρόμητος 0-1
(89’ σουτ Μανούσος)
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top