Δείτε και διαβάστε αναλυτικά τι είπε ο προπονητής της ΑΕΛ, Μιχάλης Γρηγορίου, στην συνέντευξη Τύπου, με αφορμή την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά ο Μιχάλης Γρηγορίου
Καλησπέρα. Νομίζω πως δεν χωράει κριτική. Η εικόνα μας ήταν απαράδεκτη σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Ως προπονητής 16 χρόνια δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο. Ο Ολυμπιακός έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο με 3-0 στο 17'. Αυτή είναι απαράδεκτη εμφάνιση και πρέπει να αναζητήσουμε τα αίτια. Δεν έχουμε πολύ χρόνο διότι έχουμε τον Πανιώνιο μετά στην έδρα μας που πρέπει να κερδίσουμε με κάθε τρόπο. Είμαστε απογοητευμένοι. Μέχρι τώρα η εικόνα μας ήταν πολύ καλή ακόμα και με Ατρόμητο. Μετά από Καλαμάτα και Λαμία ήταν η 3η χειρότερη εμφάνιση. Να δούμε τα αίτια και να κερδίσουμε την Κυριακή. Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη ποιότητα όμως το 3-0 στο 17' είναι απαράδεκτο. Για εμάς, τον σύλλογο και την μέχρι τώρα προσπάθειά μας.

Τις ευθύνες και τι φταίει: Αυτό είπα. Δεν μπήκαμε καν στο ματς. Είχαμε έναν σχηματισμό, το 3-5-2 που ξέρουμε καλά. Ο Ολυμπιακός παρόλα αυτά έκανε ότι ήθελε. Δεν πηγαίναμε καλά στα μαρκαρίσματα. Έβρισκε χώρους ο αντίπαλος.

Το ότι η ΑΕΛ δέχεται νωρίς γκολ:
Σίγουρα με προβληματίζει. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Ψάχνουμε να βρούμε τι φταίει. Βέβαια το σκεπτικό είναι να έχουμε ισορροπία σε άμυνα και επίθεση. Τα προηγούμενα χρόνια έδινε η ομάδα πιο μεγάλη έμφαση στην άμυνα. Μπαίνοντας στα ματς όμως έχετε δίκιο μπαίνουμε και δεχόμαστε γρήγορα γκολ. Το έχουμε γυρίσει όμως τρεις φορές.

Την ανακοίνωση Κούγια:
Ο πρόεδρος ήρθε στα αποδυτήρια. Είναι λογικό να θέλει να επιβάλλει πρόστιμο. Ότι και να έκανε του δίνω δίκιο για σήμερα. Μέχρι τώρα έχει δώσει τα πάντα ο κ. Κούγιας. Όπως και τώρα δεν έχουμε πρόβλημα.

Τον στόχο της ομάδας:
Ο στόχος είναι ένα βήμα καλύτερο από τις προηγούμενες χρονιές. Παιχνίδι με παιχνίδι σου δίνει τον στόχο. Βρεθήκαμε 4οι μέχρι και το ματς της Κυριακής. Τώρα θέλουμε τα πλέι οφ. Δεν πρέπει να παραγνωρίσουμε μία προσπάθεια ή να τα γκρεμίσουμε όλα. Ήμασταν 4οι και παραμένουμε ψηλά.

Στο συνδρομητικό κανάλι είχε πει νωρίτερα:
«Όταν στο 17' το σκορ είναι 3-0, το παιχνίδι δεν χωρά κριτική. Δεν μπήκαμε καν στον αγωνιστικό χώρο και πρέπει από αύριο να αναζητήσουμε τα αίτια. Στο δύσκολο ματς με τον Πανιώνιο που ακολουθεί θα πρέπει να δείξουμε μεγάλη βελτίωση. Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση για σήμερα. Σε τέτοια παιχνίδια, για να διεκδικήσεις κάτι, πρέπει να είσαι εσύ πολύ καλός και ο μεγάλος αντίπαλος σε μέτρια μέρα. Σήμερα συνέβη το ακριβώς αντίθετο. Είναι λογικό να πάρει έκταση το σκορ με την ποιότητα που έχει ο Ολυμπιακός».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top