Τηλεφωνική επικοινωνία με τη «Δίκη στο Open» είχε ο δήμαρχος Βόλου και μικρομέτοχος του ΝΠΣ Βόλος, Αχιλλέας Μπέος, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και την αποχή των Ελλήνων διαιτητών. Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις και την επίθεση στο σπίτι του διαιτητή Άγγελου Ευαγγέλου, μίλησε ο Μπέος, ενώ στην συνέχεια παρενέβη ο Κυριάκος Θωμαΐδης, με τον Μπέο να νομίζει πως ήταν η φωνή του Κούγια, αλλά η παρολίγον παρεξήγηση να λύνεται άμεσα.

Ο Θωμαΐδης ρώτησε τον Κούγια αν είναι φίλοι με τον Μπέο και αν οι σχέσεις τους είναι καλές, αλλά ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ τόνισε πως δεν τα έχουν βρει και θυμήθηκε την… τούρτα που του έστειλε μετά το ματς του πρώτου γύρου, όταν η ΑΕΛ είχε νικήσει.
Ο Μπέος με διάθεση χιούμορ απάντησε: «Εγώ στο δεύτερο γύρο, πρώτα ο Θεός, αν το αποτέλεσμα είναι ευνοϊκό για την ομάδα του Βόλου, έχω ετοιμάσει κλαρίνα, βιολιά και σουβλάκια»! Ο Αλέξης Κούγιας δεν το άφησε ασχολίαστο: «Αν έχεις τον Ευαγγέλου στο VAR, ετοιμάζομαι να τρώω σουβλάκια ένα χρόνο» με τον Αχιλλέα Μπέο να αναφέρει «θα σου φέρουμε το Βάτσιο να σου δώσει το πέναλτι αυτό με τον ώμο».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top