Λάβαμε μια επιστολή από αναγνώστη φίλο της ΑΕΛ και όπως το συνηθίζουμε εδώ στο aelole.gr δημοσιεύουμε το περιεχόμενο της, εφόσον δεν περιέχει υβριστικό ή βλάσφημο περιεχόμενο. Επειδή το aelole.gr είστε όλοι εσείς… Διαβάστε τι μας έστειλε
Tην Τετάρτη 16 Μαρτίου 1988 στην Λάρισα έπεσε βόμβα.
Η απόφαση του δικαστή Ανδρόνικου για αφαίρεση 2 βαθμών και μηδενισμό για τον νικηφόρο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό σήμανε το κλέψιμο του πιο μάγκικου πρωταθλήματος στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Χωρίς κινητά και χωρίς τις σημερινές επικοινωνιακές πλατφόρμες ο λαός της ΑΕΛ από το πρώτο δεκάλεπτο μετά την δημοσιοποίηση της απόφασης από το κρατικό ραδιόφωνο,νιώθοντας την πρωτοφανή αδικία εξεγέρθηκε κατά του κατεστημένου.
Τον Μάρτιο του 1988 οι οπαδοί της ΑΕΛ πιάσανε το νήμα από εκεί που το αφήσανε οι κολίγοι του Κιλελέρ και κόψανε την Ελλάδα στα δύο.Δεν κρυφτήκανε πίσω από τους ισχυρούς κομματισμούς της εποχής ή την τότε ιδιοκτησία της ομάδας για να ψελλίσουν απειλές. Δεν γίνανε ουρά κανενός για να απαιτήσουν την αλλαγή του άδικου νόμου.
Πήρανε την υπόθεση στα χέρια τους και νικήσανε.
32 χρόνια μετά μια απόφαση της ΕΕΑ για υποβιβασμό του παοκ και της ξάνθης έφερε τον κόσμο του παοκ να στοιχηθεί πίσω από έναν ολιγχάρχη και να κρυφτεί πίσω από την οικονομική του επιφάνεια και τις συνέπειες που μπορεί να έχει τυχόν αποχώρηση του από την ελληνική οικονομία.
Μια μηχανοκίνητη πορεία,απειλες για κόψιμο της Ελλάδας στα δυο και ψελλίσματα περί μη χρησιμοποίησης της τροπολογίας αφού βέβαια ψηφίστηκε.
Χθες κάποιος που θέλει να λέει ότι υπάρχει στο σύμπαν της ΑΕΛ μας φόρτωσε μια γίδα στην πλάτη  και την περιέφερε στην ποδοσφαιρική Ελλάδα σαν τρόπαιο της δικής του ανυπαρξίας.
Κάθε φορά που τα μπλόκα του ’88 έρχονται στο προσκήνιο με άμεσο ή με έμμεσο τρόπο ένα περίεργο μούδιασμα διαπερνάει την πόλη.Η κορυφαία της πράξη στην σύγχρονη ιστορία σκιαγράφηκε από ένα μέλος της βυσσινί οικογένειας σε ένα οπαδικό φόρουμ τον Μάρτιο του 2012.
Αυτή η μαρτυρία,της πρώτης μέρας της εξέγερσης, που αποτυπώνει το μεγαλείο του λαού της ΑΕΛ δώρο στις επόμενες γενιές είναι η καλύτερη απάντηση σε αυτούς που ζαλίζονται από την λάμψη εκείνων των ημερών.
Την παραθέτω έτσι όπως γράφτηκε με κεφαλαία γράμματα ίσως γιατί μόνο έτσι μπορούσε να αποτυπωθεί μια τέτοια μαρτυρία.
Τσιουμάνης Πέτρος


Η ΠΟΛΗ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΑΖΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ

ΑΛΑΝΙΑ 24 ΧΡΟΝΙΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΠΑΔΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΥΤΟΣ. 16-3-1988 ΜΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΧΘΕΙ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΤΗΣ ΒΥΣΣΙΝΙ ΙΔΕΑΣ. ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΖΗΣΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΕΝΕΡΓΑ ΣΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣΤΑΖΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΕΛ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΜΑΣ.
 ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΕΦΕΡΕ ΕΤΣΙ Η ΤΥΧΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ.
ΤΕΤΑΡΤΗ 16-3-1988 ΜΕΣΗΜΕΡΙ 1 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΗΜΕΡΑ ΟΠΟΥ Η ΠΟΛΗ ΘΑ ΕΣΦΥΖΕ ΑΠΟ ΖΩΗ. ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΗΣΥΧΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ Η ΠΟΛΗ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ. ΟΛΟΙ ΚΑΡΦΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΑ ΣΠΟΡ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ.
ΕΞΩ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΠΑΡΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΗΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ.ΤΑ 1-2 ΛΕΠΤΑ ΠΑΓΩΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΑΜΗΧΑΝΙΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΡΓΗ. ΦΥΓΑΜΕ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΝΥΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 4 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ. ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ 15 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΡΥΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Σ.Φ. ΘΥΡΑ 1 ΓΙΩΤΙΚΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΡΟΛΟΙ ΚΟΣΚΩΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ 24 ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΟΡΟΦΗ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΛΟΥΚΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΣΚΗΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ.
ΕΙΜΑΣΤΕ 20 ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 10 ΑΤΟΜΑ. ΣΤΟ ΜΙΣΑΩΡΟ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΚΑΝΕ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ-ΖΥΜΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ. ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 3 Η ΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.000 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΞΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΟΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΝΣΗΣ.ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΔΟ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ. ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ.
 ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 2.000 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ. ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ. ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΥΝ 2 ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ. ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΜΠΑΤΣΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 4 Η ΩΡΑ 4.000 ΑΤΟΜΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ. ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΙΑ. ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ Ο ΟΓΚΟΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 5 ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟ 5.000 ΑΤΟΜΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ. ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟ ΚΥΠΡΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΟΓΚΟΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ.
 ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕΧΡΙ ΓΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΚΑΣΚΩΛ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ Η ΠΟΡΕΙΑ.
ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ.
Η ΠΟΛΗ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΑΖΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.
ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΠΕΡΓΡΑΦΟΥΝ.
 ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΞΗΛΩΜΑΤΑ-ΚΑΔΟΙ-ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ-ΚΟΛΩΝΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ-ΤΟΥ ΟΤΕ. ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΗΝ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΑΝΑΒΟΥΝ ΦΩΤΙΕΣ. ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ Η ΔΙΑΒΑΣΗ ΤΩΝ ΤΡΕΝΩΝ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ 1.000 ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΤΟΜΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΡΑΓΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ 300 ΜΕΤΡΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΟΔΟΥ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ.
ΕΚΕΙ ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΦΑΝΑΡΙ ΚΟΙΤΑΞΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΕΒΛΕΠΑ ΚΟΣΜΟ.
ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ Η ΟΥΡΑ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ.
ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΝΑ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΟ ΚΟΥΒΟΥΚΛΙΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΕ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ- ΕΞΗΓΗΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΕΔΩ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ.
ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ. ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΟ ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ. ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΕΙ.
2.000 ΑΤΟΜΑ ΣΤΙΣ 6 ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΟΝ ΚΑΛΑΜΑΡΑ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ 110 Π.Μ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ. ΠΕΡΝΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΥΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΥΛΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΡΟΓΕΦΥΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΚΑΝΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΤΖΙΠΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΕΡΟΝΟΜΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ.
ΓΥΡΩ ΣΤΑ 200 ΑΤΟΜΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΦΡΑΧΤΗ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΛΙΣΜΟ. ΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΧΘΕΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ. ΟΛΑ ΚΡΕΜΟΝΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΛΩΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΗΤΑΝ ΕΥΤΥΧΗΜΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΑΛΛΗ ΤΡΟΠΗ.
ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΠΙΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΑ ΤΕΜΠΗ. ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΒΟΛΟΥ. Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΑΠΟΠΝΙΚΤΙΚΗ.
ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10.000 ΑΤΟΜΑ ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΦΩΝΗ ΔΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΕΛ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ. ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΙΝΕΤΑΙ Ο ΟΡΚΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΝΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ. ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΟΛΟΝΥΚΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ. ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙΣ ΟΛΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΩΡΕΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΚΙΛΑ ΜΕΛΑΝΙ. ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ.
Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛΑΡΑΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΤΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΦΑΞΟΥΝ ΣΑΝ ΑΡΝΙ. ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΞΑΝΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΚΩΜΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΕΛ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ. ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ. Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΡΑΤΟΣ-ΘΕΣΜΟΥΣ-ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ- ΤΑ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ ΟΛΑ. ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ. ΓΙΑ 5 ΗΜΕΡΕΣ Η ΠΟΛΗ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ.
ΤΑ ΦΡΙΚΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟΙ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΥΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΜΗ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΑΔΙΚΗΜΕΝΩΝ ΑΝΑ ΤΗ ΓΗ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΑΕΛ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΗΣ. ΖΗΤΩ Η ΑΕΛ- ΖΗΤΩ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ- ΖΗΤΩ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ 88-ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΛ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ......-1-


*Στείλτε μας τα μηνύματά σας στο e-mail μας info@aelole.gr. Επίσης μέσω facebook τα μηνύματά σας εδώ.
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top