Ο Ελ Αραμπί σκοράρει ασταμάτητα και τον ακολουθεί ο Κάρολ Σφιντέρσκι, ο Γκίας Ζαχίντ με τις ασίστ του έφερε τον Παναθηναϊκό τέταρτο, ενώ ο Μάνταλος έφτασε τις οκτώ ασίστ. Ασταμάτητος ο Ελ Αραμπί έχει πετύχει γκολ και στα τρία παιχνίδια πρωταθλήματος στο 2020, πέντε συνολικά, ενώ έχει σκοράρει στα επτά από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια του με τον Ολυμπιακό, αλλά και στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας.

Μέχρι τώρα έχει σκοράρει και με τις έξι ομάδες, που έχει παίξει ο Ολυμπιακός δύο φορές στο πρωτάθλημα! Το ίδιο έχει πετύχει και ο Κάρολ Σφιντέρσκι του ΠΑΟΚ.

Ασίστ σε τρία διαδοχικά παιχνίδια έδωσε ο Γκίας Ζαχίντ, μέσα σε διάστημα οκτώ ημερών! Στις 12 Ιανουαρίου με Πανιώνιο, στις 15 Ιανουαρίου με ΠΑΣ για το Κύπελλο κα στις 19 Ιανουαρίου στην Ξάνθη, για το νικητήριο γκολ του Παναθηναϊκού. Είχε μόλις μια μέχρι να κάνει αυτές τις τρεις.

Ο Πέτρος Μάνταλος έφτασε τις οκτώ ασίστ, περισσότερες από κάθε άλλον παίκτη στη σεζόν. Έχοντας συνολικά 13 γκολ και ασίστ, πέντε και οκτώ αντίστοιχα, απειλεί το ρεκόρ του σε μια σεζόν, που είναι 14 γκολ και ασίστ από το 2016-17.

Μόνο Ιανουάριο... Ο Έλντερ Λόπες πέτυχε το τρίτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ στις τρεις σεζόν που παίζει, και όπως και τα δύο προηγούμενα, συνέβη μήνα Ιανουάριο! Τα άλλα δύο ήταν στις 06.01.2018 Παναιτωλικός - ΑΕΚ για το πρωτάθλημα και 09.01.2018 ΑΕΚ - Παναιτωλικός για το Κύπελλο.

Για πρώτη φορά ο Ζοάο Φιγκειρέδο σκόραρε με τη φανέλα του ΟΦΗ εκτός έδρας και πρώτη φορά με το κεφάλι! Και τα τέσσερα προηγούμενα γκολ του ήταν με το πόδι και εντός έδρας!
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top