Πλέον, μπορείτε να φορέσετε τα αθλητικά σας παπούτσια με στιλ! Παπούτσια αθλητικά υπάρχουν χιλιάδες σε πολλά όμορφα σχέδια και χρώματα. Εμείς θα σας προτείνουμε μερικές ιδέες για το απόλυτο casual look. Το καθημερινό σας ντύσιμο δεν θα είναι ποτέ πια ίδιο μετά από αυτές τις ιδέες που σας βρήκαμε. Φορέστε τα αθλητικά σας παπούτσια με άνεση και στιλ όλη την ημέρα και για κάθε εμφάνιση που επιθυμείτε.
Ξυπνάτε κάθε πρωί και αναρωτιέστε «Τι να βάλω σήμερα;», «Πάνε αυτά τα παπούτσια με αυτό το jean;». Τα αθλητικά παπούτσια είναι τέλεια και πολύ βολικά για το γυμναστήριο αλλά πλέον μπορούν να μας βοηθήσουμε να ολοκληρώσουμε το απόλυτο outfit.
Στη rovo.gr μπορείτε να βρείτε πάρα πολλά αθλητικά παπούτσια, σε εκπληκτικές τιμές και κορυφαία ποιότητα!
Παρακάτω θα βρείτε μερικές ιδέες για το απόλυτο casual look.

Πάνινα Sneakers

Τα πάνινα sneakers είναι ιδανικά για το απόλυτο καθημερινό look. Τα τελευταία χρόνια αυτά τα sneakers έχουν μετατραπεί σε must have κάθε παπουτσοθήκης. Είναι άνετα και ευκολοφόρετα με μοναδικό design που θα ακολουθεί κάθε casual εμφάνισή σας.
Μπορούν να συνδυαστούν πολύ εύκολα με παντελόνια chinos, joggers, jean ή οποιοδήποτε άλλο υφασμάτινο παντελόνι. Ταιριάζουν επίσης πολύ με φούτερ, μακρυμάνικες μπλούζες και t-shirt.

Sneakers με σχέδια


Αποτελούν αγαπημένα sneakers μικρών και μεγάλων. Είναι πολύ άνετα, ιδανικά για να φορέσετε όλη την ημέρα με οποιονδήποτε συνδυασμό θέλετε. Τα σχέδια είναι αυτά που θα αναδείξουν το look σας.
Μπορείτε να τα συνδυάσετε με μπλε ή μαύρο jean, joggers ή παντελόνι chinos. Το λευκό τους χρώμα τα καθιστά ιδανικά για ένα καθημερινό look. Προτιμήστε κυρίως μονόχρωμα μπλουζάκια, χωρίς υπερβολικά σχέδια ή stickers.

Μποτάκι


Τα μποτάκια είναι πολύ πρακτικά, άνετα, κομψά και μπορείτε να συνδυάσετε με σχεδόν όλα τα ρούχα που έχετε στη ντουλάπα σας. Είναι τα παπούτσια που θα έπρεπε να έχει κάθε στιλάτος άνδρας. Αρκεί βέβαια να τα συνδυάσετε με τον σωστό τρόπο και με τα κατάλληλα ρούχα.
Το χαρακτηριστικό τους είναι το ανοικτό χρώμα και ταιριάζουν απόλυτα με παντελόνια jean. Φορέστε ένα σκούρο μαύρο jean, μια μπλούζα χωρίς πολλά σχέδια ή sticker, ένα μπουφάν και θα έχετε ένα καταπληκτικό casual outfit.

Μαύρα Αθλητικά με Μικρές Λεπτομέρειες



Είναι πολλοί οι συνδυασμοί στα μαύρα sneakers. Συνδυάστε το με ένα blue jean και μια μπλούζα ή φούτερ και θα έχετε ένα ολοκληρωμένο look που θα αναδείξει το στυλ σας. Οι μικρές κόκκινες λεπτομέρειες αυτού του παπουτσιού είναι αυτές που θα αναδείξουν το look σας.

Για περισσότερα παπούτσια μπορείτε να επισκεφτείτε το ηλεκτρικό κατάστημα rovo.gr, στο οποίο θα βρείτε πολλές ιδέες και σχέδια σε προνομιακές τιμές.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top