Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν όλα τα τμήματα γυναικών του βόλεϊ της ΑΕΛ. Το κλειστό γυμναστήριο του 33ου Δημοτικού Σχολείου «πλημμύρισε» από νεαρές αθλήτριες, γονείς και βέβαια πολλές ευχές για το 2020, παρουσία του προέδρου της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ Γιώργου Νάκα, του μέλος του Δ.Σ Πάρις Λουντρούδης, αλλά και εκλεκτών καλεσμένων.

Την εκδήλωση προλόγισε ο υπεύθυνος των τμημάτων Γιάννης Χρυσόπουλος όπου ανέλυσε την φιλοσοφία των τμημάτων υποδομής και ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στον σύλλογο και τους προπονητές του, ευχαριστώντας παράλληλα και τις αθλήτριες για την καθημερινή τους προσπάθεια.

Στη συνέχεια μίλησε στους παρευρισκόμενους και η κα Πηνελόπη Πετρούλη, υπεύθυνη επικοινωνίας του ANIMUS, το οποίο ήταν και ο βασικός δωροθέτης, καθώς η …τυχερή της βραδιάς, η Μαρία Ζημέρη, που βρήκε το φλουρί, κέρδισε 4 κάρτες υγείας του οικογενειακού προγράμματος ANIMUS.

Η διοίκηση του τμήματος βράβευσε τις ομάδες που διακρίθηκαν κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο. Την γυναικεία ομάδα για την παρουσία της στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας, των κορασίδων για την συμμετοχή τους στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και των κορασίδων β’, καθώς και τους προπονητές Λάμπρο Πράπα και Σταυρούλα Καμπουρογιάννη.

Δώρα και αναμνηστικά υπήρξαν για όλες της αθλήτριες του συλλόγου, ενώ εκτός του εορταστικού κλίματος ήταν και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία γονείς, αθλήτριες, διοίκηση και προπονητές να συζητήσουν.

• Η ΑΕΛ ευχαριστεί το volleynewsthesslias.gr και τον Λευτέρη Τσούτσο για την φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης και την δωρεάν παραχώρηση φωτογραφικού υλικού.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top