Μέχρι το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς αναμένεται να ανακοινωθεί η στάση των διαιτητών σχετικά με την αποχή τους ή όχι για τα παιχνίδια της 17ης και 18ης αγωνιστικής της Super League. Η έκτακτη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης (31/12) στα γραφεία της ΕΠΟ ανάμεσα σε αντιπροσωπεία των διαιτητών, τον επικεφαλής της ΚΕΔ Μέλο Περέιρα, την τριμελή επιτροπή της Λίγκας (Λυσάνδρου, Μποροβήλος, Πουρσανίδης) και τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο δεν έβγαλε κάποιο αποτέλεσμα.

Τα αιτήματα των διαιτητών για απόσυρση των μηνύσεων, άμεση προσθήκη της γραμμής του οφσάιντ στο VAR και μέχρι τότε να βλέπουν κι εκείνοι τα ριπλέι με τη γραμμή των τηλεοπτικών καναλιών (Nova, ΕΡΤ, PAOK TV) που κάνουν τη μετάδοση, δεν έγιναν δεκτά, καθώς επισημάνθηκαν οι δυσκολίες. Παράλληλα, ζητήθηκε από τους διαιτητές να μην ορίζονται Έλληνες διαιτητές σε παιχνίδια της ΑΕΛ και του Ολυμπιακού μέχρι να αποσυρθούν οι μηνύσεις. Το αίτημα αυτό πέρασε και δεν ακούμπησε καθώς και ο Μέλο Περέιρα ήταν αρνητικός. Οι παράγοντες της Super League ζήτησαν τη διεξαγωγή της αγωνιστικής με ξένους διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια, αλλά και πάλι ο επικεφαλής της ΚΕΔ απέρριψε το αίτημα, για λόγους αρχής, αλλά και πρακτικότητας.

Η τετράωρη συνάντηση έληξε χωρίς ουσιαστική πρόοδο, με την αντιπροσωπεία των διαιτητών, ωστόσο, να καλείται να ενημερώσει τους υπόλοιπους διαιτητές της κατηγορίας και να τεθεί το θέμα της αποχής εκ νέου σε ψηφοφορία. Οι ρέφερι έλαβαν ένα e-mail το βράδυ της Τρίτης, όταν τα μέλη της αντιπροσωπείας επέστρεψαν στα σπίτια τους, ενώ το δεύτερο e-mail αυτό της ψηφοφορίας, θα το λάβουν το πρωί της Πρωτοχρονιάς για να ληφθεί η τελική απόφαση.
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top