Για την 12η αγωνιστική του κλειστού πρωταθλήματος MMSL, το βράδυ της Παρασκευής, με σημαντικές ελλείψεις, η ΑΕΛ Καναδά αντιμετώπισε την Jagiellonia που βρίσκονταν στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας και οι δύο ως στόχο να παραμείνουν σε τροχιά διεκδίκησης του τίτλου. Η Jagiellonia άνοιξε το σκορ του αγώνα, αλλά η συνέχεια ανήκει ολοκληρωτικά στην ΑΕΛ, αφού η αντίπαλη ομάδα αδυνατούσε να ακολουθήσει τους «βυσσινί» σε ταχύτητα, ενώ ο Μιούλερ πραγματοποίησε για άλλη μια φορά εκπληκτικές αποκρούσεις. Το τέρμα της βραδιάς ήρθε από ελεύθερο λάκτισμα του Άντριου που κεραυνοβόλησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα. «Ήταν σαν ρουκέτα», σχολίασε ο Μίλτον Γουγουλιάς.
Η ΑΕΛ κατάφερε να νικήσει με 5-2 με τέρματα των Άντριου (2), Αλμένταρεθ (2), Σαχήν.

«Απόψε παίξαμε το παιχνίδι της ΑΕΛ και τα αποτελέσματα δεν προκαλούν έκπληξη. Όταν παίζουμε το παιχνίδι μας είμαστε ανέγγιχτοι και ανίκητοι. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου και την εμφάνισή τους. Ήταν μια σημαντική νίκη και μια εξαιρετική εμφάνιση», ανέφερε ο προπονητής της ΑΕΛ.

Την ερχόμενη Παρασκευή, 20:15, η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα (Λευκοί). Η ΑΕΛ βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πίσω από τους πρωτοπόρους και μπορεί να ελπίζει σε στραβοπατήματά τους, χωρίς η ίδια να έχει απώλειες στους επόμενους τέσσερις αγώνες (Απόλλων, Σπόρτινγκ, St. Thomas, Ρουμανία) μέχρι να αντιμετωπίσει την PCL και τους Αλβανούς.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top