Ο πρώτος γύρος του κλειστού πρωταθλήματος MMSL ολοκληρώθηκε. Η ΑΕΛ Καναδά βρίσκεται αήττητη στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Ας δούμε τι είπαν τέσσερις από τους βασικούς πρωταγωνιστές της τρέχουσας πορείας της ομάδας. Κιθ «Ο Κανονιέρης» Άντριου
Στην Ελλάδα σε γνωρίζουμε ως Κιθ «Ο Κανονιέρης» Άντριου. Κανονιέρη, μπορείς να κάνεις μια ανασκόπηση του πρώτου μισού της κλειστής περιόδου;

«Πραγματοποιήσαμε ένα σχεδόν πρώτο τέλειο πρώτο μισό του προγράμματος. Βρισκόμαστε στην κορυφή όπου γνωρίζουμε ότι πάντα πρέπει να είμαστε και κάθε παιχνίδι η ομάδα δένεται ακόμα περισσότερο.
Ο Σκοτ Μιούλερ είναι τόσο σταθερός κάτω από τα δοκάρια, η άμυνά μας τα καταφέρνει θαυμάσια και οι μέσοι με τους επιθετικούς προωθούν τη μπάλα και δημιουργούν πάρα πολλές ευκαιρίες.
Θα είναι δική μας ευθύνη αν χάσουμε και θα προσπαθήσουμε σκληρά σε κάθε αγώνα ώστε να καταφέρουμε να κερδίσει η ΑΕΛ άλλο ένα πρωτάθλημα»!!

Άλεξ Πονς
Ως πρώην παίκτης της ΑΕΛ, ο προπονητής σου έχει πει ότι είσαι η καλύτερη προσθήκη και είναι πάρα πολύ χαρούμενος που σε έχει και πάλι στην ΑΕΛ. Έχεις αναφερθεί ως ο πραγματικός ηγέτης της ομάδας, η οποία βρίσκεται στην πρώτη θέση. Ποιος είναι ο λόγος που αυτό επιτεύχθηκε και τι μπορεί να κάνει η ομάδα ώστε να βελτιωθεί;

«Ο λόγος που βρισκόμαστε στην πρώτη θέση οφείλεται στο γεγονός ότι κάθε παίκτης που αγωνίζεται παίζει με την καρδιά και θέλει να αποδείξει ότι είμαστε η υπ’ αριθμόν 1 ομάδα.
Μπορούμε να βελτιωθούμε σε οτιδήποτε σε οτιδήποτε, δεν μπορούμε ποτέ να πούμε ότι δεν μπορεί να υπάρξει βελτίωση, από την άμυνα μέχρι την επίθεση πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι.
Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα και πιστεύω στους προπονητές μας και τους παίκτες μας».

Σκοτ Μιούλερ
Ο προπονητής σου έχει συχνά αναφερθεί ότι είσαι ο διακαής πόθος κάθε άλλης ομάδας, ότι θα έπρεπε ακόμα να αγωνίζεσαι επαγγελματικά, κατά προτίμηση στην ΑΕΛ στην Ελλάδα. Κατά την επαγγελματική σου άποψη μπορείς να μας πεις ποια είναι η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ αυτής της κλειστής περιόδου και της προηγούμενης, καθώς και για την επαγγελματική σου σταδιοδρομία;

«Ναι, είχαμε μια δύσκολη υπαίθρια περίοδο την περασμένη χρονιά στην κορυφαία κατηγορία, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι συνέβησαν αρκετά θετικά πράγματα. Ήταν η πρώτη μας φορά στην κορυφαία κατηγορία, παλαίψαμε σκληρά κάθε παιχνίδι και ήμασταν ανταγωνιστικοί. Είχαμε κάποιους τραυματισμούς και νέες προσθήκες παικτών στην ομάδα, οπότε ήταν μια καμπύλη μάθησης για όλους. Πιστεύω ότι ο Μίλτον έχει κάνει σπουδαία δουλειά με την προσθήκη νέων παικτών και να τους δώσει να καταλάβουν τι σημαίνει ΑΕΛ εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και έπραξε καλά κρατώντας τους αρχικούς παίκτες επίσης χαρούμενους.
Μέχρι τώρα, η κλειστή περίοδος έχει εξελιχθεί καλά, παίζουμε δυνατά και φαίνεται από τα αποτελέσματα. Είμαι περήφανος που φοράω τη φανέλα της ΑΕΛ.
Όσον αφορά εμένα, ήμουν μέλος της Provincial από τα 11 μέχρι τα 22 μου. Στα 14 προτάθηκα για την εθνική ομάδα με την οποία αγωνίστηκα στις ομάδες Κ-16 και Κ-21. Αγωνίστηκα στο επαγγελματικό πρωτάθλημα του Καναδά από τα 17 μέχρι τα 23.
Μετά πήγα στη Σκωτία όπου αγωνίστηκα για την πρώτη κατηγορία για τέσσερα χρόνια. Ακολούθησαν τέσσερα χρόνια στην κορυφαία κατηγορία Αυστραλίας/Νέας Ζηλανδίας, επιστροφή στον Καναδά για κάποια χρόνια στο USL, μετά στο MISL των ΗΠΑ και τέλος στην Ιαπωνία. Σταμάτησα για κάποιο διάστημα και πριν κάποια χρόνια άρχισα να παίζω για την ΑΕΛ.
Ο Μίλτον με ρώτησε αν μπορούσα να πάω στην Ελλάδα και να παίξω εκεί για την ΑΕΛ και απάντησα ότι οι αποσκευές μου μπορούν να ετοιμαστούν σε δευτερόλεπτα!!»

Νταν Πατσέκο
Βρίσκεσαι στην ΑΕΛ πέντε χρόνια. Το παίξιμό σου και η ηγετική σου φυσιογνωμία απέφεραν στον σύλλογο πένταθλο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο. Κατά τη γνώμη σου ποια είναι η συνταγή αυτής της τεράστιας επιτυχίας;

«Η επιτυχία αυτών των ετών βασίζεται στο βάθος και τους παίκτες που ταιριάζουν καλύτερα. Έχουμε διατηρήσει τον πυρήνα που μας κράτησε μαζί και επιτυχείς».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top