Δείτε αναλυτικά τι είπε ο ποδοσφαιιστής της ΑΕΛ, Μανώλης Μπέρτος, για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι. Αναλυτικά ο Μανώλης Μπέρτος
«Εντάξει νομίζω ήταν ένα κακό παιχνίδι για εμάς. Θεωρώ ότι πληρώσαμε τα λάθη, δεν πειράζει έχουμε άλλα δύο παιχνίδια, τα οποία είναι καθοριστικά για εμάς, για την συνέχεια. Γι αυτό παλεύουμε όλη τη χρονιά, να μπορέσουμε να καταφέρουμε κάτι καλύτερο. Επομένως το επόμενο παιχνίδι είναι πάρα πολύ σημαντικό μέσα στην έδρα μας, για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το πρώτο γκολ της ΑΕΚ
«Σίγουρα το γκολ που δεχθήκαμε μας επηρέασε αρκετά. Θεωρώ όπως είπα και πριν ότι άμα ήμασταν λίγο προσεκτικοί, θα καταφέρναμε να παίρναμε κάτι καλύτερο από αυτό το παιχνίδι».

Για το δεύτερο ημίχρονο
«Εντάξει θεωρώ σας είπα ότι κάναμε ένα κακό δεύτερο ημίχρονο, κάναμε κάποια λάθη τα οποία τα πληρώσαμε, συνεχίζουμε δεν μπορούμε να μείνουμε σε αυτό».

Η ΑΕΛ έχει μείνει με μία νίκη στα τελευταία επτά παιχνίδια το κουβεντιάζεται αυτό
«Εντάξει σίγουρα υπάρχει αυτό, το συζητάμε με τα παιδιά και με τον προπονητή, προσπαθούμε να το βελτιώσουμε τις προπονήσεις. Προσπαθούμε γι αυτό, εντάξει θέλει και λίγο τύχη. Θεωρώ και τα προηγούμενα παιχνίδια είχαμε έλλειψη τύχης, ήμασταν καλύτεροι, αλλά δεν πετύχαμε κάποιο γκολ. Συνεχίζουμε με πολύ δουλειά και κάτω το κεφάλι…» 
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top