Το Σωματείο της ΑΕΛ καταδικάζει ρητά και απερίφραστα το εμετικό κρούσμα ρατσιστικής συμπεριφοράς από φιλάθλους μας στο AEL FC Arena έναντι του ποδοσφαιριστή Αμπού Μπα της ομάδας του Άρη. Ζητούμε συγγνώμη από τον νεαρό ποδοσφαιριστή για την απογοητευτική αντιμετώπιση που δέχτηκε από μερίδα φιλάθλων της ομάδας μας. Οι φίλαθλοι της ΑΕΛ και οι Λαρισαίοι γενικότερα φημίζονταν πάντα για την ηθική τους και την φιλοξενία τους, χωρίς ποτέ να διαχωρίζουν τους ανθρώπους, και μία μικρή μειονότητα ανεγκέφαλων δεν μπορεί να τους στιγματίσει.

ΥΓ: Κύριε μεγαλομέτοχε της «Ανίκητο Άλογο» και κύριοι του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ μήπως φταίει το Σωματείο της ΑΕΛ για την εξευτελιστική ρατσιστική συμπεριφορά των εναπομείναντων οικογενειαρχών; Μήπως είμαστε κρυμμένοι στις άδειες κερκίδες του Αρένα και τους βάλαμε να ρεζιλέψουν και να ντροπιάσουν την ΑΕΛ;

Με αφορμή την ανακοίνωση της ΠΑΕ για τα χθεσινά γεγονότα:
Στο παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε την καταδίκη από το Σωματείο μας των υβριστικών συνθημάτων, από την πρώτη ημέρα που ακούστηκαν. Τα μέλη της ΠΑΕ και ο μεγαλομέτοχος είναι ενήμεροι, τους έχει επισημανθεί αρκετές φορές. Κι όμως επέλεξαν ξανά να γίνουν ψεύτες και συκοφάντες. Αναμενόμενη από μέρους σας η αήθης επίθεση και οι φθηνές δικαιολογίες, ακόμα και για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ.

"...Τα παραπάνω προϋποθέτουν την καλλιέργεια σχέσεων εμπιστοσύνης και συνεργασίας στα οποία και δε συμβάλλει η προσωπική, κοινωνική και επαγγελματική στοχοποίηση προσώπων, η απαξίωση της τιμής και της υπόληψής τους. Αυτήν λοιπόν την πρακτική καταδικάζουμε, και αυτονόητα καταδικάζουμε και τα υβριστικά συνθήματα εναντίον οποιουδήποτε μέλους της οικογένειας της ΑΕΛ ή συγγενικού του προσώπου, όπως συνέβη στην πρώτη προπόνηση προ ολίγων εβδομάδων..."
Δείτε αναλυτικά εδώ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΕΛ 1/8/2016
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top