Δείτε αναλυτικά τι ειπε ο προπονητής της ΑΕΛ, Μιχάλης Γρηγορίου, μετά τη λήξη του εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι και μετά στην αίθουσα Τύπου. Αναλυτικά ο Μιχάλης Γρηγορίου:
«Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Δεν θέλαμε να δεχθούμε γκολ από μια φορμαρισμένη ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορούσαμε να έχουμε ισορροπία σε άμυνα και επίθεση. Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο ανεβάσαμε την απόδοση μας και αξίζαμε να βάλουμε ένα γκολ. Στο συγκεκιμένο παιχνίδι δόθηκαν τρία πέναλτι αλλά δεν θα σταθώ σ΄ αυτό γιατί δεν έχω δει τις φάσεις. Γενικότερα όμως θα μπορούσαμε να ειχαμε καλύτερη διαιτησία σήμερα. Ο πρωταρχικός στόχος της ομάδας ήταν να βάλει δύο ομάδες από κάτω σύντομα. Έχουμε φτάσει να είμαστε κοντα ακόμα και στην τρίτη θέση. Αυτό ήταν ένα όνειρο στην αρχή. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Θα θέλαμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό μέχρι την τελευταία αγωνιστική.»

Στην συνέχεια μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου ανέφερε: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που ερχόταν από πολύ καλά αποτελέσματα και έχει αλλάξει την εικόνα της στο δεύτερο γύρο. Κι εμείς όμως θέλαμε να δείξουμε μεγαλύτερη μαχητικότητα στο σημερινό παιχνίδι και να διεκδικήσουμε ένα αποτέλεσμα σε σχέση με το ματς με τον Παναιτωλικό. Δεν μπορέσαμε όμως να πάρουμε κάτι. Δεν θα μείνω στα τρία πέναλτι, αλλά η εν γένει συμπεριφορά σ’αυτό το παιχνίδι δεν μπορώ να την καταλάβω. Από το πρώτο λεπτό, από ένα φάουλ κι ένα πλάγιο μπορείς να καταλάβεις τις δυσκολίες του αγώνα. Δεν έχω δει ακόμα τις φάσεις και τις προσπερνάω. Αλλά δεν μας συμπεριφέρθηκαν όπως έπρεπε. Δεν θα κρίνω λοιπόν την διαιτησία. Στο πρώτο μέρος θέλαμε να κλείσουμε τους διαδρόμους και να έχουμε καλύτερη συμπεριφορά σε σχέση με το ματς με τον Παναιτωλικό. Με το γκολ που δεχθήκαμε μετά τα δύο πέναλτι και μπήκαμε σε μία διαδικασία να γίνουμε πιο επιθετικοί και να ρισκάρουμε και στους χώρους που μας άφησε ο αντίπαλος. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε καλύτερη εμφάνιση ρισκάροντας αρκετά, βγήκαμε στην επίθεση, πήραμε πρωτοβουλίες, κάναμε φάσεις απέναντι στον Παναθηναϊκό. Το 0-2 ακούγεται σαν μία καθαρή νίκη για τον Παναθηναϊκό, αλλά θεωρώ πως αξίζαμε τον βαθμό σήμερα. Συνεχίζουμε όμως και κοιτάμε το επόμενο ματς. Πέρασε ένα εξαήμερο όπου με δύσκολα παιχνίδια, ήρθαν και τα νέα παιδιά που είχαν κάποιοι αρκετούς μήνες αποχή και θα πρέπει να ενταχθούν στην ομάδα για να παρουσιάσουν κάτι καλύτερο. Ότι κάνουμε μετά από νίκες, θα κάνουμε το ίδιο και με τις ήττες. Όλες οι ομάδες περνάνε μία τέτοια περίοδο κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος κι εμάς μας συμβαίνει τώρα. Θα πρέπει να διαχειριστούμε αυτό το κομμάτι και ψυχολογικά κι από θέμα δουλειάς».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top